<>

 
 
 
Két másodosztályú hazai sikerből húznánk ezúttal hasznot: a portugál és a belga kettőbe látogatunk el ezúttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jól fizető hazai tippek

Két másodosztályú hazai sikerből húznánk ezúttal hasznot: a portugál és a belga kettőbe látogatunk el ezúttal.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05990. Olhanense - Mafra, 1 (2.00) - portugál másodosztály, 17:00

A 21. helyen álló fogadja a 18. pozícióban tanyázót a portugál kettőben szombat délután. Az Olhanense szebb napokat is látott, 2009 és 2014 között ugyanis 5 szezont húzott le az élvonalban. Tavaly azonban már a másodosztály tagja volt, de végül csak a csalódást keltő 16. helyen zárt. Hagyományosan otthon erős a gárda, idén is 16 pontjából 12-t saját közönsége előtt gyűjtött, ahol mindössze egyetlen vereséget szenvedett el eddig. A Mafra 17 pontos, újonc a ligában, de anyagi lehetőségei és egyéb körülményei meglehetősen korlátozottak, így komoly álmai nincsenek. Cél a bennmaradás, de ez nem lesz egyszerű, ugyanis a gárda rémesen defenzív felfogásban játszik, igaz legalább védelme stabil. Az Olhanense ugyan már az előző szezonra is gyengült az osztályváltás hatására és idén sem sokkal erősebb, a jelenlegi 21. helynél azonban többre hivatott. Otthon ráadásul rendre jól teljesít, az újonc ellen így fontos 3 ponttal gazdagodhat.

18145. Cercle Bruges - WS Bruxelles, 1 (2.00) - belga másodosztály, 20:00

Az 5. helyezett fogadja a 7. helyen állót a 14. fordulóban. A hazaiak hosszú élvonalban töltött évek után az előző idényben kiestek, így visszazuhantak a második vonalba. Cél persze a visszajutás, de ez közel sem lesz egyszerű feladat, jelenleg 5 pont a hátránya az éllovassal szemben és mindössze 1 feljutó lesz a szezon végén. Otthon 3-2-1 sorral áll a csapat, az előző fordulóban viszont megtörték három meccses pont nélküli szériájukat. A WS 21 pontos, zsinórban az 5. másodosztályú szezonját futja, legjobb eredménye a 2011-12-es szezonból egy 6. hely, idén is nagyjából a 6-10. helyek valamelyikére várhatóak. Remek formát mutat, a legutóbbi 6 fordulóban nem talált legyőzőre, vendégként viszont így is csupán 1-3-3 sort tudhat magáénak. A WSB keretéhez képest túlteljesít az utóbbi időben, de idegenben bőven sebezhető, míg a Cercle ha életben akarja tartani feljutási álmait, akkor legkevésbé otthon hibázhat - pláne egy középcsapat ellen. Hazait várunk, ezen az oddson van benne érték!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!