<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4.8-as szorzó négy ütközettel

Csütörtökön is elindítjuk a tutivadászatot: Lengyelországban focira, a svédeknél hokira fogadunk, miközben egy-egy tippet hozunk Angliából és Brazíliából is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

01815. Cracovia Krakkó - Zaglebie Sosnowiec, 1 (1.50) – Lengyel Kupa, 17.45

A Cracovia 2-1-es előnyből várhatja a Sosnowiec elleni visszavágót a Lengyel Kupa negyeddöntőjében. A hazaiak jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnokságban, mindössze két pont a hátrányuk a második Legia Varsóval szemben. A vendégek a másodosztályban harmadikok, s szintén két ponttal vannak lemaradva a második, osztályozót érő helytől. A hazaiaknak jól megy a Sosnowiec ellen, eddig hatszor találkozott egymással a két csapat, s a Cracovia mindig nyerni tudott. Most is hazai győzelemre számítunk.

06544. Linköping - Malmö, 1 (1.40) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A Linköping 33 pontjával ott van a tabella élmezőnyében és természetesen cél simán a playoffba kerülni. Otthon kifejezetten erős: 7 sikere mellé mindössze 3 vereség társul. Tavaly egészen az elődöntőig menetelt a csapat, ott azonban a Skelleftea megállította őket. A Malmö újonc, célja nem is lehet más, mint megragadni az élvonalban. A verseny azonban szoros lehet számára, mert ugyan a Karlstad kilóg a mezőnyből, a MODO azonban erősebb és szintén bennmaradásra játszik.

Vendégként nem sokat tett le az asztalra a csapat: 2 sikere mellé már 6 vereség és 20-29-es gólkülönbség társul. A két csapat közti erőbeli különbséget kiválóan mutatja, hogy idén már összefutottak fordított felállásban és akkor simán, 7-1-es eredménnyel gázolt át a Linköping az újoncon. Ismét jöhet a papírforma.

39725. Maidenhead Utd. - Port Vale, 2 (1.60) - angol FA-kupa, 20:45

Az első meccsen 1–1-es döntetlen született úgy, hogy a Maidenhead a 95. percben egyenlített - ezért kell ma újrajátszást tartani a York Roadon. Az angol hatodosztályú csapat a bajnokságban jól szerepel, otthon erős, legutóbb viszont megszakította jó sorozatát, és kikapott egy alsóházi együttesnél. A Port Vale a League I-ben, azaz a harmadik vonalban szerepel, ott középcsapat. Idegenben nem olyan meggyőző (2-2-5), de két nyertes meccset vívott meg a hetekben. A három osztálynyi különbség ma meglátszik majd, a Maidheadnek véget ér a sorozat.

05386. Chapecoense - Internacional, 2.5 gól alatt (1.45) - brazil bajnokság, 22:30

A házigazda bennmaradt az első osztályban, köszönhetően 8-5-4-es otthoni statisztikájának. A zöld-fehérek jó formában vannak, de a csatársorra ráférne az erősítés: 34 mérkőzésen 33 gólt rúgtak. De nem is kaptak sokat, 38-at. A Internacional a hatodik, még odaérhet a negyedik, Libertadores Kupát érő helyre, ehhez viszont nyerniük kellene a pirosaknak. Idegenben 3-5-9-es a mutatójuk, gólkülönbségük pedig a kimozdulások alkalmával 10–27. Ezen az oldalon is gyengélkednek a támadók. Augusztus elején az Internacional pályaválasztásával 0–0-át játszottak. Ma is hasonló eredményre lehet számítani, ami valószínű, hogy nem lesz három gól.

 
 
  • 1potrien112015november19.08:15ÚjVálasz

    Grat a tegnapi naphoz,végre egy ilyen is! Ezekből a Linköpinget játszom,még nem tudom,hogy 0:1-es hendiről-e.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!