<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Most is nagy vadra hajtunk

Érdekes statisztikára bukkantunk a KHL-ben, igyekszünk kihasználni. Ami pedig a kosárlabda Euroligát illeti, elsöprő sikert várunk Hanga Ádám csapatától. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09158. Metallurg Magnyitogorszk - Barsz Kazany, 2 (2.85) - KHL-jégkorongbajnokság, 15:00

A Keleti Főcsoport 2. és 5. helyén álló csapata találkozik csütörtök délután a KHL-ben. A Metallurg 53 pontjával masszívan tartja magát az élmezőnyben, ráadásul 5 forduló óta veretlen. A Kazany 49 pontos, hullámzó formára képes, de minden bizonnyal ott lesz majd a rájátszásban és komolyan kell majd vele számolni. Amiért itt meg merjük kockáztatni a vendégek sikerét, az nem a csapatok formája. Sokkal inkább az, hogy érdekes módon a Metallurg saját jégen egyelőre sebezhetőnek tűnik, 10 sikeréből ötöt csak túlóra árán szerzett meg és van már 6 veresége is. A Barsz Kazany viszont idegenben a 4. legjobb csapat 9 sikerrel és 10 vereséggel. A Metallurg nyerő szériája előbb-utóbb megszakad, otthon sebezhető és a Kazany kellőképpen erős csapat ahhoz, hogy nyerni tudjon a Magnyitogorszk otthonában.

04674. Laboral Kutxa – Milano, 1, hendikep -10,5 pont (2.15) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:30

Csütörtökön nagyot léphet a top16 felé Hanga Ádám együttese, a Laboral Kutxa. A baszkok 3-2-es mutatóval állnak a B-csoport második helyén, a Milano 1-4-gyel az utolsó. Egyetlen győzelmét (78-76) éppen a csütörtöki rivális ellen aratta a Milano, ám azt a meccset több mint egy hónapja játszották, s azóta négy zakó az olasz mérleg.

A Laboral Kutxa – meccsenkénti átlagban 87.6 pontig jut, szemben az ellenfél 70 egységével – eddig kétszer játszott odahaza az Euroligában, hosszabbítás után verte a Milanónál jóval erősebb Olympiakoszt és az Efest. Az olaszok két eddigi túrája nem volt sikeres, Törökországban 16, a Limoges csarnokában kilenc ponttal veszítettek. Tippünk szerint eljött a Laboral-bosszú ideje, fölényes hazai diadalt várunk Hanga Ádiéktól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!