<>

 
 
 
Négy tippel érkezünk a pénteki kínálatból: holland, osztrák és két német derbi kapott ezúttal helyet a Tippmixtippek közt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel 5.48-as odds

Négy tippel érkezünk a pénteki kínálatból: holland, osztrák és két német derbi kapott ezúttal helyet a Tippmixtippek közt.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07339. Sandhausen - Karlsruhe, 2.5 gól alatt (1.50) - német másodosztály, 18:30

A hazaiak 22 ponttal az ötödik helyezettek, három pontos szövetségi büntetést kaptak, ha ez nem lenne, most minimális lenne a lemaradásuk a dobogótól. Otthon sokat döntetleneznek (2-3-1), gólkülönbségük 8–7. Hullámzó volt a formájuk, kiestek a kupából, kikaptak otthon rangadón a Lipcsétől, ezektől eltekintve viszont győzelmek is jöttek, legutóbb az FSV Frankfurtnál. A Karsruhe a 9. 19 ponttal, vendégként elfogadható, 2-2-3-as statisztikával. Rosszkor jött a válogatott miatti szünet, mert a kék-fehérek nagyon jó passzban voltak. Kérdés, kitart-e a lendület. Idegenbeli gólkülönbségük 4–11. Ma nem esélytelen a Karlsruhe, kevés gólt és döntetlenközeli eredmény várható.

09087. St. Pölten - FAC Wien, 1 (1.40) - osztrák másodosztály, 18:30

A második fogadja a sereghajtót az osztrák másodosztályban. A St. Pölten a bajnoki szünet előtt nagy formában volt, három bajnoki győzelem között továbbjutott a kupában is. 32 pontos, lemaradása a listavezető mögött négy pontra csökkent. Otthon azért lenne mit javítani (3-2-3). A FAC csak 5 pontig jutott, 1-1-6-os idegenbeli statisztikája mindent elmond a fővárosiak teljesítményéről. A csapaz szinte biztosan kiesik, lemaradása már nagyon tekintélyes. A St. Pölten idegenben is nyert a FAC-nál az ősszel, és most is legyőzi az utolsó helyezettet, ez szinte biztos.

35008. Almere City – Helmond, 2,5 gól felett (1.45) – holland másodosztály, 20:00

Tizenkét bajnokin van túl ebben az idényben az Almere, s még egyszer sem (!) fordult elő, hogy a meccsén ne született volna legalább három gól. Mi több, kilencszer négyig is eljutottak a fiúk: 20 találatot szereztek és 30-at kaptak. A vendégcsapat 2,5-es fölött/alatt mutatója ugyan csak 5/7, ám a legutóbbi három találkozó már nem volt eseménytelen: 4-2, 1-2, 4-1. Háromig péntek este is simán eljuthatnak a csapatok, de a négy, vagy több gól is benne van a pakliban.

04761. Hamburg – Dortmund, 2 és 2,5 gól felett (1.80) – német bajnokság, 20:30

A válogatott meccsek után Hamburgban folytatódik a Bundesliga: péntek este a tabella második helyén álló Dortmund látogat az északi városba. A házigazda 4-3-5-ös mutatója elég halovány, a fő gond, hogy nagyon kevés gólt szerez az együttes (12 meccsen 11-et). Bezzeg a látogató! A másfél hónappal ezelőtti, müncheni kisiklást leszámítva száguld a Dortmund, amely pillanatnyilag a 9-2-1-es számsort tudja felmutatni, a 35 szerzett találatánál csak a Bayerné (37) jobb. Minden sorozatot figyelembe véve a sárga mezesek zsinórban hét győzelemnél járnak, a legutóbbi eredményeik: 3-2, 4-0, 3-1, 7-1, 5-1, 3-1, 2-0.

Otthon csak a Stuttgartot volt képes legyőzni a Hamburg, kikapott viszont a Schalkétól és a Hannovertől is. Öt hazai fellépésén négy gólt hozott össze, ez gyatra teljesítmény. A HSV nem lesz hiánytalan – Stieber Zoltánnak vélhetően a kispadon jut majd hely -, a dortmundiak viszont minden bizonnyal számolhatnak a 14 gólos Aubameyanggal és a hétnél járó Reusszal is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!