<>

 
 
 
A dán címvédő Midtjylland vendégként diadalmaskodhat, az angol másodosztályban viszont pontosztozkodást várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dán vendégsiker, angol remi

A dán címvédő Midtjylland vendégként diadalmaskodhat, az angol másodosztályban viszont pontosztozkodást várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07102. OB Odense - Midtjylland, 2 (1.95) - dán bajnokság, 18:00

A 16. fordulónak futnak neki a csapatok a dán élvonalban, ezen a derbin a 8. és a 2. helyen álló csapatok találkoznak. Az Odense tipikus középcsapat, tavaly a 9. helyen zárt és idén sem várható ennél sokkal jobb eredmény tőle. A Midtjylland viszont címvédésre készül és tartja is a lépést a Köbenhavn csapatával, mindössze 1 pont a lemaradásuk. A legutóbbi fordulóban az Esbjerg 5-1-es kiütésével megszakította két meccses nyeretlen szériáját a gárda. Emellett az El-ben is érdekelt a csapat, ahol van még esélye a továbbjutásra.

Az Odense még saját közönsége előtt is verhető csapat, pláne a címvédésre készülő Midtjylland számára. Ráadásul a rivális koppenhágai csapat jó eséllyel begyűjti majd a 3 pontot a Viborg ellen, így ha nem akar lépéshátrányba kerülni a Midtjylland, akkor nyernie kell az OB otthonában. Szoros meccsen össze is jöhet a 3 pont.

08627. Middlesbrough - QPR, X (3.65) - angol másodosztály, 20:45

Az angol másodosztály 17. fordulójának pénteki nyitányán a Middlesbrough a QPR-t fogadja. Hazai oldalon egyelőre nem lehet panasz a szezonra, hiszen 16 meccsen 9 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség a piros mezesek mérlege, mely a negyedik helyhez elegendő a tabellán. Hazai pályán is meggyőző, 8 otthoni bajnokiján 6-1-1 a statisztika. Ami a vendégeket illeti, a londoniak is jól kezdték a pontvadászatot, aztán viszont megtört a lendület, olyannyira, hogy visszacsúsztak a 13. pozícióba. Idegenben pláne nem megy a szekér, 2 siker, 1 iksz és 5 kudarc a mutató. Az utóbbi idők egymás elleni mérlege viszont a QPR felé billen, legutóbbi 4 randevújukon a kék-fehér csíkos mezesek örülhettek. Most azért a győzelmükre nem mernénk fogadni, de egy pontra jók lehetnek ’Boróban!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!