<>

 
 
 
Az Újpest és a Puskás Akadémia együttese általában gólgazdag mérkőzéseket vív egymással: kedden sem lesz ez másként, és azért a vendégeket érezzük esélyesebbnek...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Két pazar odds az NB I-ből

Az Újpest és a Puskás Akadémia együttese általában gólgazdag mérkőzéseket vív egymással: kedden sem lesz ez másként, és azért a vendégeket érezzük esélyesebbnek...
Magyar bajnokság
Puskás Akadémia - Újpest
Kedd, 18:00 óra

A felcsúti együttes nagyon beerősített a nyáron, Jarni személyében külföldi trénert hoztak a kispadra - ehhez képest a kékek csak esnek-kelnek a bajnokságban. A keret sokkal többre lenne hivatott, ám 16 fordulót követően 15 ponttal csak a 10. pozíciót foglalják el. Lencséék otthon 2-3-2-es statisztikát tudnak felmutatni, ehhez 7-7-es gólkülönbség társul. Nagyon gyenge szériát futottak, kilenc bajnokit játszottak le Pekárék nyeretlenül. Ekkor jött a Vasas elleni idegenbeli ütközet, amelyen végre kijött a lépés Tischleréknek: 4-2-re győztek a Fáy utcában.

Főtipp

Puskás Akadémia - Újpest, 2.5 gól felett (2.05)

Melléktipp

06739. Puskás Akadémia - Újpest, 2 (2.15) - Tippmix

Az Újpest már a 4., és a lilák szenzációs formában érkeznek Felcsútra. Négy bajnokit nyertek meg egymás után, a játékuk eredményes és olykor látványos is. Most 24 egységnél járnak, és idegenben sem bátortalanok Hazardék (4-1-3). Fontos hiányzója nincs Vignjevics mester csapatában.

A Megyeri úton ősszel 2-2 lett a vége. Ma is várunk gólokat, de egy bátrabb húzással a 2-est is vállalható opciónak tartjuk!

 
 
  • 5xedos2015december02.13:23ÚjVálasz
    Idézet: potyilacika
    Megmondtam!
    ...

    Igen, te ilyen "nagy" megmondó ember vagy lacika! Megmondtad hogy a 2. félidőben sem lesz gól, azt is, hogy X lesz a City, na meg azt is, hogy abbahagyod nem fogadsz többet... erre napról napra csak nyavalyogsz, fikázod mások tippjeit és irigykedsz ha valaki nyer. Neked kellene orvosságra költened, nem a nyertesnek!
    Ez egy ingyenes nonprofit oldal, semmi jogod nincs kritizálni a tippeket, akkor sem, ha 10-ből 1-sem jön. Regisztrálj egy fizetős oldalra és boldogítsd azokat az érdemi hozzászólásaiddal. Ilyen negatív, nyivákolós, rosszindulatú emberekre, aki csak másokat húz le, semmi szükség nincsen!

     
  • 4potyilacika2015december01.19:19ÚjVálasz

    Megmondtam!

     
  • 3potyilacika2015december01.18:51ÚjVálasz

    Ne mondjátok hogy még csak az 1.félidő mert itt nem lesz a 2.ban se gól!

     
  • 2potyilacika2015december01.18:50ÚjVálasz

    Ne aggódjato ha nem játszom 3-3 lenne

     
  • 1potyilacika2015december01.18:49ÚjVálasz

    Na akkor ma is a szokásos gólszámon buktam el.Nem igaz 0-0!!!qwa Újpest

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!