<>

 
 
 
Hétközi fordulót rendeznek a francia másodosztályban, mi pedig két csinos szorzót szemeltünk ki keddre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ütős tippek a francia kettőből

Hétközi fordulót rendeznek a francia másodosztályban, mi pedig két csinos szorzót szemeltünk ki keddre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02412. Laval - Brest, X (2.70) - francia másodosztály, 21:00

Két középcsapat találkozik a francia másodosztályban, hiszen a 8. látogat a 13. helyen állóhoz. A Brest jó formát mutat, három forduló óta nem kapott ki, ám vendégként csupán 1-3-4 sort tud felmutatni, ennél csak két csapat teljesít rosszabbul idegenben. A Laval tavaly döntetlenkirály volt, idén sem áll távol tőle a remi, az eddigi 16 meccséből 7 pontosztozkodással zárult. A legutóbbi 5 fordulóban négyszer is remizett. A két gárda legutóbbi 5 közös meccséből három is döntetlen eredményt hozott. Mindkét együttes védelme stabil lábakon áll, ám mindkettejük problémákkal küzd támadásban, így könnyen előfordulhat, hogy nem bírnak majd egymással a felek kedd este.

02595. Red Star 93 - Metz, 2 (2.85) - francia másodosztály, 21:00

A 6. helyezett fogadja a 3. helyen állót a hétközi 17. fordulóban. A Red Star a harmadosztályból érkezett, vagyis újonc a ligában, erejéhez képes viszont túlteljesít. A keret ugyanis nem kifejezetten arra a célra lett megerősítve nyáron, hogy az élvonalba kerülésért harcoljon, sokkal inkább a biztos bennmaradásért. Ilyen esetekben mindig kérdéses tehát, hogy mikor fogy el a csapat lendülete.

A Metz az elvárásoknak megfelelően a tabella élmezőnyében a feljutásért küzd, ráadásul épp egy másik olyan csapat elleni meccsről érkezik, amely szintén a harmadik vonalból érkezett. Vendégként még veretlen a Metz, a Red Star pedig érdekes módon idegenben hatékonyabban gyűjti a pontokat, mint saját közönsége előtt. Az erőviszonyok alapján meglepőnek találjuk a Metz sikerére adott szorzót, szerintünk mindenképp érdemes egy bevállalós szelvényen megpróbálni a 2-es tippet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!