<>

 
 
 
Az olasz kettőben a gólok ellen megyünk, ám a francia második vonalban már gólokat várunk. Emellett a KHL-ben két jól támadó csapat meccsén is a gólokat vesszük célkeresztbe.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: gólokra fogadunk a hét első napján

Az olasz kettőben a gólok ellen megyünk, ám a francia második vonalban már gólokat várunk. Emellett a KHL-ben két jól támadó csapat meccsén is a gólokat vesszük célkeresztbe.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16290. Szalavat Julajev Ufa - Barisz Asztana, 4.5 gól felett (1.55) - KHL, 15:00

Megindult az alapszakasz hajrája a KHL-ben, hétfő délután pedig csoportrangadót rendeznek, ahol az Ufa fogadja az Asztana együttesét. A Szalavat szinte biztosan ott lehet majd a playoffban, ám ennek hatására meglehetősen ki is engedett a társaság: 5 meccse nem nyertek, így azonban szépen magára húzta a mezőny többi tagját a hazai csapat. A támadójáték 163 góllal még mindig a legjobb a KHL mezőnyében, a védelem viszont már 146 bekapott gólnál jár, mely messze elmaradt pl. a főcsoportot vezető Avangard védelmétől. Az Asztana is a rájátszásra hajt és 80 pontjával minden esélye megvan még, hogy ezt a célt elérje. Csoportjában vélhetően az Amur már nem éri utol őket, de a főcsoportban a Nyefytehimik még bőven befoghatja őket. A támadójáték itt sem rossz, ám a védelem a 2. legrosszabb a főcsoportban. Remek támadósorok, sebezhető védelmet találkoznak tehát. A Szalavatnak azért nem ártana mutatni némi életjelet így a hajrában, az Asztana pedig biztosan küzdeni fog a pontokért. Ebből kifolyólag eseménydús meccset várunk legalább 5 találattal.

09107. Paris FC - Clermont, 1.5 gól felett (1.45) - francia másodosztály, 20:30

A sereghajtó újonc fogadja az 5. helyen állót a francia második vonal 24. fordulójában. A Paris nem kezdett rosszul a szezonban, de mivel képtelen volt nyerni, így fokozatosan süllyed a tabellán. Immáron az utolsó helyen áll és ezt nem feltétlenül 9 vereségének köszönheti, hanem rengeteg (13) döntetlen eredményének. Helyzete még nem kilátástalan, de ha nem kezdi el szállítani a sikereket, akkor jövőre ismét a harmadosztály tagja lesz. A Clermont erőn felül teljesít és ott van az élbolyban 37 pontjával, mindössze 2 pontra a feljutást érő dobogótól.

Ezt elsősorban hatékony támadójátékának köszönheti, a gárda a 3. legtöbb gólt szerezte a mezőnyben. Védelme viszont sebezhető és idegenben kapja a legtöbb gólt. Bár a Paris defenzív játékfelfogása miatt kockázatos lehet a gólokra fogadni, a Clermont miatt mégis támogathatónak tűnik a tipp: a hazaiak már nem játszhatnak döntetlenre, ehhez pedig gólt kell lőniük, a Clermont ismerve pedig pláne jó esélyt látunk arra, hogy kettőig eljutnak a felek.

20174. Spezia - Salernitana, 2.5 gól alatt (1.55) - olasz másodosztály, 20:30

A Serie B-ben a Spezia középcsapat, 30 pontja van, még a rájátszás sem irreális cél a klubnál. Otthon 4-5-2-es statisztikát produkált. A probléma a támadósorral van leginkább, a gárda hazai pályán eddig csak 8-szor volt eredményes, ebben a mutatóban csak a sereghajtó Como rosszabb nála. A védelme viszont stabil, legalább is otthon (8–8). A formája nem egyenletes, képes a kilengésekre. A Salernitana a kiesés kérdésében érintett, a bordó-feketék a huszadik helyezettek voltak 23 ponttal. Idegenben még nem győztek, hat döntetlen mellett hatszor kikaptak. Egy rossz sorozatot zártak le a múlt héten, mikor megverték a Bresciát simán 300-ra otthon. Ez a siker lendületet adhat a vendégeknek, egy pontra jók lehetnek, de az inkább valószínűsíthető, hogy nem lesz gólzápor.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!