<>

 
 
 
A portugál élvonalban a gólokra hajtunk, az olasz harmadosztályban pedig egy szorosnak ígérkező derbire vetettünk szemet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Portugál gólok, olasz X, 5.32-es odds

A portugál élvonalban a gólokra hajtunk, az olasz harmadosztályban pedig egy szorosnak ígérkező derbire vetettünk szemet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

23216. Cremonese - Alessandria, X (2.80) - olasz harmadosztály, 20:00

Az olasz harmadosztályban a hazaiak a középmezőnyben állnak, 25 ponttal a tizedik helyet foglalják el. Jellemzően kevés gólos meccseket játszanak, és sokat döntetleneznek. Otthon 3-4-2 a statisztikájuk, összességében pedig 5-10-4! A "változatosság kedvéért" három iksz van a hátuk mögött. Kiesési gondjaik nem lesznek, de a feljutás kérdésébe sem szólhatna már bele. Az Alessandria a második, 35 pontos, de az első helytől is csak három pont a lemaradása. Otthon nagyon erős, idegenben viszont kiismerhetetlen (3-3-3). Az idén minden kimenetelt játszott már, legutóbb hazai pályán nyert. Ősszel, az Alessandria pályaválasztásával 0–0-ra végeztek a csapatok. Ma is az iksz a legvalószínűbb - kevés találatot hozó mérkőzésen.

16445. Marítimo – Belenenses, 2.5 gól felett (1.90) – portugál bajnokság, 21:00

A 13. helyen álló Maritimo a 12. Belenensest fogadja a portugál bajnokság 20. fordulójának zárómérkőzésén. Mindkét csapat borzasztó formában futballozik. A hazaiak a legutóbbi öt találkozójukból csupán egyet tudtak megnyerni, míg háromszor vereséget szenvedtek. A vendégek szintén egy győzelemmel büszkélkedhetnek, három döntetlen egy kudarc mellett. Két csapat általában gólgazdag összecsapásokat vív.

A Belenenses meccsein 13-szor is három, vagy annál több találat született, ez a harmadik legjobb mutató a Setubal és a Benfica mögött. Átlagosan 3.4 gól születik a találkozóikon, ezzel pedig listavezetők. Maritimonál ennél valamelyest rosszabb a helyzet, itt minden második összecsapás hoz három gólt, ám a 3.3-as átlaggal a képzeletbeli dobogó második fokát foglalja el a csapat. A két gárda szezonbeli első összecsapásán 1-1.es döntetlen született. Most gólzáporra számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!