<>

 
 
 
A remek formában lévő PSV ifik ezúttal az idén is gyengén teljesítő RKC-t fogadják. A hazai siker mellett a gólokra is jó esélyt látunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Két ütős tippel jövünk Hollandiából

A remek formában lévő PSV ifik ezúttal az idén is gyengén teljesítő RKC-t fogadják. A hazai siker mellett a gólokra is jó esélyt látunk.
Holland másodosztály
PSV 2 - RKC Waalwijk
Hétfő, 20:00 óra

Az eindhoveniek második csapata stabilan teljesít a második vonalban. A középmezőnyben állomásozik, köszönhetően remek sorozatának: a piros-fehér-feketék zsinórban megnyertek három mérkőzést! Most 27 egység áll a nevük mellett, hazai sorukon viszont lenne mit javítani: 3-2-5 (16-26). Pascal Jensen vezetőedző fiai meglepetésre a múlt héten a sokkal esélyesebb Venlónál is győzni tudtak. A keret majdnem teljes lesz, egy védekező középpályást rendeltek csak fel a nagycsapathoz.

A Waalwijk a másodosztályú tagságért küzd, az utolsó előtti, mindössze 18 pontjuk van, vendégként pedig tragikusak: három iksz mellett hatszor kikaptak, gólkülönbségük a túrákon 6-24. A sárga-kékek az évet győzelemmel kezdték, de utána megint kikaptak, a múlt héten pedig csak remizni tudtak a szintén nem túl acélos Achilles ellen hazai pályán (1-1). Peter van den Berg vezetőedzőnek gondjai vannak a csapat összeállításakor, hiszen két kapusa is kidőlt a sorból. A házi gólkirály, Valpoort csereként szállt be a legutóbbi ütközetben.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27444HPSV 21.65
27455VTöbb, mint 2.5 gól1.60

Augusztus végén a Waalwijk pályáján 2-1-re nyert a PSV második csapata. Ma is a fiatalok sikerét várjuk, és még gólokat is, mondjuk legalább hármat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!