<>

 
 
 
A Rayo legutóbb kisebb meglepetésre simán intézte el a Celta Vigo csapatát, most azonban a stabilan teljesítő Depor otthonában nem lesz egyszerű dolga.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Erre fogadj a hétfő esti spanyol bajnokin

A Rayo legutóbb kisebb meglepetésre simán intézte el a Celta Vigo csapatát, most azonban a stabilan teljesítő Depor otthonában nem lesz egyszerű dolga.
Spanyol bajnokság
Deportivo - Rayo Vallecano
Hétfő, 20:30 óra

Victor Sanchez vezetőedző stabil alakulatot pakolt össze La Corunában. A kék-fehérek a középmezpnyben tanyáznakm a forduló előtt a 8. pozíciót foglalták el 29 egységgel, a Riazorban 3-5-2-es mérleget produkálva (15-10). Hajlamosak egyébként is a remire, összességében már 11-nél járnak. A formájuk nem az igazi, két vereség után kettőt ikszeltek, közben viszont búcsúztak a Király Kupától. A társulat amolyan "egyszemélyes", a támadósorban ugyanis Perez Lucas már 13 találatnál jár, és a Depor-drukkerek nagy örömére megtalálta ismét góllövőcipójét. A keret nem lesz teljes, elsőszámú kapusuk, German Lux ugyanis begyűjtötte 5. sárgáját, így p eltiltott lesz. Rajta kívül Catarbia (kp.) bevetése kérdéses, Celso Borges (kp.) viszont biztosan nem lesz ott a mai találkozón.

A darazsak életjelet adtak magukról a múlt héten: hosszú szünet után nyertek méghozzá nem is akárhogyan! Egy félidő alatt lerendezték a Celtát (3-0), a másodikban pedig már csak az előnyüket őrizték a fővárosiak. A játéknap előtt így a 17. helyre jöttek fel 19 ponttal - idegenben gyászos, 1-2-7-es sorral. Paco Jemez vezetőedzőnek vannak gondjai, két kapusa is sérült, és a középpályássorban sem számíthat Embarbára és Ebertre. A védelemben Rat marad ki - december közepén sérült meg a bekk.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

13110VTöbb, mint 2.5 gól1.80

A Rayo motivált lesz, és egyébként is hajlamos bevállalni a nyílt játékot. Ma gólt várunk tőle, de ismerve a védelmét, bizony hátul bennük van a hibapont. Az ősszel 1-3- lett a vége - ma is a gólváltásban látjuk az értéket. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!