<>

 
 
 
A Roma talán megindul felfelé a tabellán, győzelmet várunk tőlük, az angol kettőben pedig eseménydús meccset várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Csinos oddsok Angliából és a Serie A-ból

A Roma talán megindul felfelé a tabellán, győzelmet várunk tőlük, az angol kettőben pedig eseménydús meccset várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08131. Sassuolo - Roma, 2 (2.20) - olasz bajnokság, 20:45

Négy nyeretlen mérkőzés után tudott újra bajnokit nyerni a Roma a Serie A legutóbbi játéknapján, kedd este a Sassuolo otthonába látogatnak a farkasok. A hazaiak baljós előjelekkel várhatják az összecsapást, hiszen a legutóbbi négy fordulóban csupán 2 pontot szereztek a zöld-feketék, bár ennek ellenére még mindig tapadnak az élmezőnyre, hiszen 7. helyen állnak a tabellán.

Luciano Spalletti legénysége a Frosinonét fektette két vállra szombaton (3–1), összességében azonban még mindig a csalódást keltő 5. pozíciót bitorolja, 12 pontra a listavezető Napolitól. El Shaarawy érkezésével azonban lehet, hogy megjött a fazonszabász a fővárosiakhoz, az egyiptomi szenzációs találattal mutatkozott be a hétvégén, vezérletével nagy menetelésbe kezdhetnek a rómaiak. A Sassuolo otthonából egyébként is szép emlékeket őriznek Tottiék – legutóbb 3–0-ra, azelőtt 2–0-ra nyertek – be merjük vállalni tehát a vendégsikert!

21822. Sheffield Wed. - Burnley, 2.5 gól felett (2.30) - angol másodosztály, 20:45

Két remek formában lévő csapat találkozik egymással kedd este a 29. fordulóban. A Sheffield az osztályozós helyekre pályázik, jelenlegi 46 pontja azt jelenti, hogy mindössze 1 pontra van céljától, ráadásul az előtte álló Birmingham egy meccsel többet játszott nála. A Baglyok 4 forduló óta veretlenek, a liga egyik legjobb támadósorával rendelkeznek, ám 31 kapott góljuk nem épp acélos védelmet sejtet. A Burnley is remek formában van, karácsonykor kapott ki utoljára, azóta 4 győzelem és 1 döntetlen a mérleg. Mindkét együttes búcsút intett hétvégén az FA Kupának: a Burnley az Arsenal ellen vérzett el (1-2), a Sheffield pedig a Shrewsbury csapatával nem bírt (2-3). Marad tehát a bajnokság mindkét oldalon. Gólszerzésben mindketten ütősek, mindkettejüknek 15-15 bajnokija hozott eddig legalább 3 találatot. Fordított felállásban 3-1-es Burnley-siker született és úgy gondoljuk, ezúttal is eljuthatnak legalább háromig a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!