<>

 
 
 
Az ágyúsok győzelmi kényszerben játszanak, de a londoniak elbírják a terhet, és elverik a szenteket!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.77

Visszavághat az Arsenal a 4-0-s vereségért

Az ágyúsok győzelmi kényszerben játszanak, de a londoniak elbírják a terhet, és elverik a szenteket!
Angol bajnokság
Arsenal - Southampton
Kedd, 20:45 óra

Arsene Wenger alakulata a 3. helyről várta a fordulót. A piros-fehérek 44 ponttal álltak, lemaradásuk 3 egység a Leicester mögött, holtversenyben a Manchester Cityvel. Az Emirates-ben 7-2-2 a vonatkozó mérlege, a West Hamtől és épp a legutóbb a Chelse-től. Özilék formája nem az igazi, noha továbbjutottak a Burnley ellen az FA Kupában, előtte két ikszet játszottak a Stoke és a Liverpool vendégeként, és ugye elbukták a londoni rangadót a kékekkel szemben. A keretben Mertesacker eltiltott, Wilshere és Cazorla sérült. Alexis Sanchez góllal tért vissza a kupameccsen.

A Southampton a 8. helyre jött fel, 33 egység áll a neve mellett, remek formába lendült, a január eleji FA Kupa-búcsú (Crystal palace) után úgy nyert meg három bajnokit, hogy még csak gólt sem kapott! Ronald Koeman menedzser alakulata decemberben gyengébben szerepelt, lecsúsztak a tabellán, viszont az elmúlt hetek teljesítménye miatt ismét realitás lehet a nemzetközi porond. Vendégként sem megszeppent (3-4-4), viszont idegenben rendre zárt taktikát választanak a szentek (10-11). A keret tovább erősödött, miután sikerült megszerezniük Austint a QPR gólzsákját - a támadó győztes gólt rúgott az Old Traffordon. A keretben Rodriguez, Gardos sérült, Pelle bevetése is kérdéses.

23510. Arsenal - Southampton, 1 (1.77) - Tippmix

Az Arsenal sok értékes pontot hullajtott el a közelmúltban, ma viszont nem hibázik. December 26-án a szentek 4-0-ra elverték az ágyúsokat, ma ezért is visszavágnak a londoniak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!