<>

 
 
 
A finn Jokerit legutóbbi két bajnokiját elveszítette, így a SZKA megközelítette, szerdán így nyernie kellene az egyik leggyengébb csapat otthonában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Szép oddsért 2-est húzunk a KHL-ben

A finn KHL-csapat a legutóbbi két meccsét elvesztette, közben az SZKA megközelítette 5 pontra a Bobrov-divízió győzelméért folyó küzdelemben. A helsinkieknek nyerniük kell az egyik legrosszabb csapat otthonában, különben csúnyán visszacsúszhatnak a tabellán.
KHL
Dinamo Riga - Jokerit
Szerda, 18:30 óra

A Dinamo Riga a 14 csapatos Nyugati-főcsoport 12. helyén áll, a rájátszásra már csak matematikai esélye maradt. Legutóbbi 4 meccséből csak 1-et nyert meg, azt is a főcsoport sereghajtója ellen. A 120 lőtt góljuk a második legkevesebb a főcsoportban, a 136 kapott találat nem rossz. Ellenben rossz a hazai mérlegük, 26 meccsből csak 9-szer nyertek Rigában. A csapat húzóemberei lettek, Indrasis 31 pontos (13+18), Darzins pedig 30 (12+18). Két kapusuk közel hasonlóan véd, a cseh Sedlácek 92,8%-kal, Eriksson 92,1%-kal, előbbi kapott gólátlaga 2,2, utóbbi 2,4.

01389. Dinamo Riga - Jokerit, 2 (1.75) - Tippmix

A Jokerit Helsinki a finn jégkorong kirakatcsapata, a Bobrov-divízió első helye miatt a 2. helyen áll a Nyugati-főcsoportban. Hatmeccses győzelmi szériája nemrég megszakadt, de nem kisebb csapatok győzték le, mint a listavezető CSZKA és a címvédő SZKA. A 151 lőtt góljuk az egyik legjobb a KHL-ben, a 127 kapott gól közepes. A Jokerit erős vendég, 27-ből 15-ször elhozta a pontokat ellenfeleitől. Legponterősebb játékosuk a 43 pontos Kozun (16+27) az All Star-gálán is szerepelt, míg a dán Regin 41 pontos (15+26). Első számú kapusuk, Karlsson 92,4%-kal és 2,1-es kapott gólátlaggal véd, váltótársa, Helenius csak 89,2%-ot nyújt 2,4-es átlaga mellett.

Közös múltjuk 6 meccsből áll, ebből 4-szer a Jokerit nyert. Szerda este a vendégek lesznek a motiváltabbak, ha nem tudják legyőzni a KHL egyik legrosszabb csapatát, akár a pályaelőnyüket is elveszíthetik a rájátszásra nézve.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!