<>

 
 
 
Van ötletünk a magyar futsal válogatott csütörtöki meccsére, emellett a Spanyol Kupa elődöntőjére is találtunk egy csinos szorzót.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Spanyol Kupa mellé magyar futsal

Van ötletünk a magyar futsal válogatott csütörtöki meccsére, emellett a Spanyol Kupa elődöntőjére is találtunk egy csinos szorzót.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03259. Sevilla - Celta Vigo, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - Spanyol Kupa, 20:30

Erről az összecsapásról már részletesen írtunk itt, ám a hazai siker mellett a gólokban is látunk fantáziát. A Celta meglepetésre lépett át az Atletico Madridon a 0-0-s első meccs után. A bajnokságban a lendület elfogyni látszik (Rayo 0-3, Las Palmas 1-2), ám a kupát szemmel láthatóan komolyan veszik a vendégek. A Sevilla igazán ütős csapattal még nem futott össze (Logrones, Betis, Mirandes) és az előző fordulóban a Mirandes ellen sem erőltette meg magát az első meccsen. Igaz nem is nagyon kellett, félgőzzel is biztos előnyt (2-0) harcolt ki a visszavágóra. Itt már más a helyzet, hiszen a Celta tud harapni és kíméletlenül ki tudja használni a védelmi megingásokat. Egyik csapat sem fog kockáztatni ezen az első meccsen. A Sevilla számára a lényeg, hogy kapott gól nélkül vonulhasson le a pályáról, de lehetőleg előnnyel utazhasson a visszavágóra. Tapogatózó meccsen semmiképp sem várunk gólzáport, ugyanakkor a két oldal támadósorát elnézve van esély arra, hogy 2-3 gólig azért eljutnak a felek.
Tippmixen a tipp a 03259-es eseményen a 02 kimenetellel fogadható meg.

10854. Magyarország - Ukrajna, 6.5 gól felett (1.95) - futsal Eb, 21:00

Utolsó csoportmeccsére készül a magyar futsal-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. Tomas Rivera Amoros legényei akár a továbbjutást is kiharcolhatják, ha Ukrajna ellen diadalmaskodnak. Hazánk még sosem nyert mérkőzést a kontinensviadalon, ám Dróth Zoltánék szép játékot mutattak kedd este a világranglista-vezető spanyol csapat ellen, de így is 5-2-es vereség lett a vége.

Az ukránok még nem léptek pályára az Eb-n, ám a sok honosított brazilnak köszönhetően ők számítanak a találkozó esélyesének. Találatokban vélhetően nem lesz hiány, ugyanis mindkét csapat meglehető gólzáporos összecsapásokat vív. A magyarok legutóbbi 12 találkozóján összesen 81 gól született, ez 6.75-ös átlagnak felel meg. Az ukránoknak valamelyest rosszabb a mutatója, ott 5.25-ös. A két csapat egymás ellen is termeli a gólokat. Négy mérkőzésen összesen 25-ször zördült meg a háló, ám hazánk mindössze egyszer diadalmaskodott. Úgy gondoljuk, sok gólt láthatunk csütörtök este.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!