<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 hétfői tuti, 5-szörös odds

Egy kosármeccsel és három focitippel indítjuk a hetet. Irány Görögország, Franciaország, Törökország és Hollandia!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13123. Xanthi - Aszterasz Tripolisz, 2.5 gól alatt (1.45) - görög bajnokság, 18:30

A görög élvonalban a Xanthi a kilencedik 25 ponttal, jellemzően sok döntetlent játszik, otthon is 3-4-3 a vonatkozó statisztikája. A formája jó, az Olympiacosnál vállalhatóan kapott ki (1–0), majd nyert két bajnokit zsinórban, legutóbb a sokkal esélyesebb Panánál. A gárdára nem jellemző, hogy szórná a gólokat, viszont hátul is stabil. 21 meccsen 20–20-as a gólkülönbsége, és csak 5-ször fordult elő, hogy volt három találat a mérkőzésén. A Aszterasz előbbre jár ellenfelénél, 31 pontja van, még a play offra is odaérhet, Ehhez javítani kellene idegenbeli mutatóján (3-2-6). Az együttes nincsen jó passzban, kiesett a kupából, és veszített a bajnokságban is. A gólok a Tripolisz meccsén sem potyognak. Az ősszel az Aszterasz pályáján 1–1 lett, egy éve a Xanthi otthonában pedig 0–0. Ma sem lesz három gól.

23802. Banvitspor - Anadolu Efes, 1, hendikep +6,5 pont (1.45) – török férfi kosárlabda-bajnokság, 19:00

A török liga hatodikja (11-6) fogadja a másodikat (13-4). Kiemelendő, hogy a Banvit kétarcú: otthon mindössze egy veresége van, idegenben viszont gyengébb. A forma jó, minden sorozat figyelembe vételével hetet megnyert a legutóbbi tíz meccse közül. A Banvitspor talpon van a nemzetközi porondon is, a Bayern München mögött 4-2-es mérleggel jutott tovább az Európa-kupa második csoportköréből, megelőzve a spanyol Bilbaót és a német Ulmot.

Az Efes 3-4-es mérleggel az ötödik az Euroliga-csoportkörben, a legutóbbi két meccsét elveszítette. A török bajnokságban jól tolja, ám az utóbbi időben kicsit megtorpant, a két Euroliga-kudarc mellett otthon kapott ki hét ponttal a Galatától. Könnyen lehet, hogy a rossz sorozat hétfőn is folytatódik, és a Banvitspor október után ismét legyőzi az Efest – mi az óvatosabb tippet választottuk, és néhány ponttal „megsegítjük” a házigazdát.

27796. Eindhoven - Oss, 1 (1.60) - holland másodosztály, 20:00

A 4. fogadja a 16. helyen állót ezen a találkozón és meglepően csinos szorzót kínálnak a hazaiak sikerére. Pedig az eindhoveni csapat reális eséllyel pályázik a 2-3. helyek egyikére, vagyis arra a pozícióra, mely egyenesen a rájátszás elődöntőjébe repítené a csapatot. Jó formában is van a hazai társaság, zsinórban 3 meccset nyertek, ebből ráadásul kettőt idegenben.

Az Oss ugyan csak 6 pontra van az osztályozót érő helyektől, a reális helyezése azonban valahol a mezőny hátsó felében van. A legutóbbi 3 körben nem tudott nyerni, idegenben pedig csupán 3-3-5 sort tudhat magáénak. Az Eindhoven otthon erősen teljesít és a két együttes közti tudásbeli különbséget remekül mutatja a szeptemberi 4-0-s idegenbeli Eindhove-győzelem. Ezúttal is jöhet a papírforma.

00889. Lens - Valenciennes, 1 (1.50) - francia másodosztály, 20:30

A Lens 40 ponttal az ötödik helyen áll, a feljutásról még nem kell lemondaniuk a sárga-pirosaknak, ugyanis a Nancy "csak" kilenc ponttal vezet előtte. A formája kimondottan jó, két bajnokit is megnyert, és október közepe óta is csak egyet veszített el. Otthon azért hajlamos döntetlenezni (5-6-1). A Valenciennes 26 pontjával a kiesés ellen küzd. Ezt idegenben hatékonyabban teszi, mint otthon (4-2-6). A mai házigazdájára és rá is elmondható, hogy kevés gólos mérkőzéseket játszik. Ma a vendégeknek lesz fontos hiányzója, egy múlt héten kiállított bekk. A Lens az esélyesebb, és meg is nyeri a találkozót.

 
 
  • 1Memmy2016február15.08:35ÚjVálasz

    Nos egy szelóras fel dobtam az itt található tippeket .. ! Kíváncsi leszek mennyire jönnek a meg adott tippeitek !
    :*

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!