<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar kosár és a Kijev-City

Jól fizető tippre leltünk a Dinamo Kijev - Manchester City BL-meccsen, emellett meglepetést várunk a férfi kosárlabda NB I-ben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14726. Zalaegerszeg – Szolnok, meccsgyőztes, 1 (2.50) – férfi kosárlabda NB I, 17:30

Ahhoz képest, hogy rangadót vív egymással a két csapat, igencsak alulértékelik a bukik a ZTE-t, amely harmadikként (14-5) látja vendégül a második Szolnokot (14-4). Pedig Zalába nem győzni járnak az együttesek ebben az idényben, kilenc hazai meccse közül nyolcat megnyert a Bencze-csapat, legutóbb, még tavaly októberben a MAFC diadalmaskodott.

A Szolnok hatszor győzött és háromszor veszített idegenben, ennél is fontosabb, hogy megerőltető napokon van túl, hiszen pénteken, szombaton és vasárnap is pályára lépett a budapesti Magyar Kupa nyolcaddöntőben, ahol a fináléban 68-55-re kikapott a Körmendtől. Ha úgy tetszik, a ZTE rápihent a bajnokira, hiszen már a kupacsaták első körében kiesett a Sopron ellen, a hírek szerint a zalai szakmai stáb nem túlságosan erőltette az MK-szereplést.

Tavaly októberben Szolnokon (72-83) simán győzött a Zalaegerszeg, szerdán több ezer szurkoló előtt újabb csapást mérhet az Olajra (tv: M4 Sport).

27896. Dinamo Kijev - Manchester City, 1. félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

Kemény meccsre van kilátás Kijevben, ahol a G-csoportból 2. helyen továbblépett Dinamo fogadja a D-csoport győztesét. A kijevi együttes egy pokolian szoros csoportból léptek tovább 11 ponttal a Chelsea mögött, melyet stabil védelmükkel érdemeltek ki. Mindössze 4 gólt kaptak, ebből is kettőt a Porto elleni 2-2-es meccs alkalmával, a Chelsea és a Maccabi nem tudott gólt lőni nekik Kijevben. A City gyakorlatilag feladta a hétvégi FA Kupa meccset (Chelsea 1-5) többek közt a BL-odavágóért cserébe, számos kulcsemberét pihentette Pellegrini erre a derbire. Vendégként azért a manchesteri csapat sebezhetőnek tűnik még akkor is, ha őssze a BL-ben csak Torinóban kapott ki, a Sevilla és a Gladbach csapatait vendégként is bedarálta. Vélhetően mindkét együttes óvatos játékkal vág neki a párharcnak: a Kijev masszív védelmében bízhat, pláne az első mérkőzésen. Mindezek tükrében óvatos első 45 percet várunk a két csapattól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!