<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Kispesten sem lassít a Fradi

A 20 pontos előnnyel bajnoki tabellát vezető Fradi ezúttal a három meccse pontot sem szerző kispesti gárdához látogat. Szerintünk nem kérdéses a végkimenetel...
Magyar bajnokság
Honvéd - FTC
Szombat, 18:00 óra

A 22. fordulót rendezik a magyar élvonalban, tehát a mai nappal lezárul a második kör is a pontvadászatban. A Kispest szénája rosszul áll, mindössze a 8. helyet foglalják el 24 ponttal. És nem is annyira a helyezéssel van gond, hanem sokkal inkább azzal, hogy a kieső helyen álló Vasas-Puskás páros is már 19 egységnél jár... A tavasszal rendesen beragadt a rajtnál a Rossi-legénység, előbb a Halitól kapott ki otthon, majd a diósgyőri túra is vereséggel zárult. Otthon, a Bozsik-stadionban 4-3-3 Vermesék mérlege, gólkülönbségük 12-11, tehát általában kevés gólos mérkőzéseket játszanak a fiúk.

16785. Honvéd - FTC, 2 (1.60) - Tippmix

A Ferencváros magabiztosan, immáron húszpontos előnnyel várhatta a játéknapot. A zöld-fehérek tulajdonképpen ott folytatták, ahol abbahagyták ősszel. Ha nem is brillírozva, de hozzák a mérkőzéseket. Előbb a Viharsarokban, majd a Felcsút ellen is győztek, és még gólt sem kaptak - ez utóbbi kijelentésben nagy szerepe van Dibusznak, aki a Puskás ellen büntetőt hárított. Ez utóbbi találkozón Leandro piros lapot kapott, így most eltiltását tölti. Jó hír viszont a drukkereknek, hogy Böde visszatért, és elnézve a formáját, a kispesti bekkek is retteghetnek...

A két alakulat őszi mérkőzésén a Honvéd meglepte Vargáékat, a vezetést is megszerezték a piros-feketék a Groupamában, ám a zöldek fordítottak. Ma újra a Ferencváros sikerét várjuk, méghozzá kevés gólos ütközetben!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!