<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Közepes házigazda, szárnyaló vendég: 2-es!

A bajnokságban pazar formát mutató AS Roma a gyér szériát futó középcsapat Empoli otthonában tesz látogatást szombat este.
Olasz bajnokság
Empoli - Roma
Szombat, 18:00 óra

Valami történt Marco Giampaolo együttesével. A szezon előtt sokan féltették a kékeket, akik nyáron kulcsjátékosai mellett vezetőedzőjét is elveszítették, ám a kritikusokra frappáns választ adtak Maccaronéék: ragyogó őszt produkálva a középmezőnyben állomásozott az alakulat. Minden szépen s jól alakult, egészen január közepéig. Pucciarelliék 10-én elverték a bikákat Torinóban, azóta viszont nem ünnepelhettek győzelmet. Négy iksz mellett háromszor kikaptak, az utolsó két fellépésükön pont nélkül maradtak a fiúk. A múlt heti, Sassuolo elleni zakó (3-2) különösen érzékenyen érintette az Empolit, ugyanis két alapembere lapok miatt nem játszhat ma este. A védelemből Tonelli, a középpályáról Saponara hagyja ki az összecsapást, rajtuk kívül a bekk Andrea Costa nem lesz ott a keretben, ő sérülés miatt. Alapemberek dőltek ki, így nehéz lesz kikecmeregni a gödörből... Jelenleg a 10. pozíciót foglalják el Livajáék, 34 pontosak, hazai mutatójuk pedig 4-3-5.

20449. Empoli - Roma, 2 (1.80) - Tippmix

Spalletti érkezési egyértelműen jót tett a rómaiaknak. A Rudi Garciával igazi döntetlenspecialista alakulat megtanult nyerni, s noha kapott már ki a tar trénerrel, azok a vereségek a vállalható kategóriába tartoztak (Juve, Real). Ami viszont változást jelent, hogy Salahék képesek győzni. Például az utolsó 5 bajnokijukon nem hibéztak, így fel is jöttek a 4. helyre. 50 pontosak, a 3. Fiorentina csak kettővel megy előttük, igaz, az 5. Inter is 48-nél jár. Vendégként 5-5-3 a mérlegük, csak háromszor nem lőttek gólt vendégként (Inter, Juve, Napoli). A forma tehát rendben van, és a fővárosiaktól csak De Rossi az egyetlen fontos sérült, Torosidis vállalni tudja majd a játékot.

Az Empolinál valami megszakadt, a Roma viszont szárnyal. Ma nem változnak a tendenciák, szerintünk Dzekoék elhozzák mindhárom pontot a Carlo Castellaniból! Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!