<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meglepőt húzunk a madridi derbin

Húzós oddsért, 2.40-ért fogadunk a Real-Atlético madridi csúcsmeccsre, az angol másodosztályban pedig szintén gólokban utazunk a Cardiff-Preston találkozón.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14985. Real Madrid - Atlético Madrid, 1 és 3,5 gól alatt (2.40) - spanyol bajnokság, 16:00

A spanyol élvonal 26. körének rangadóját Madridban rendezik, ahol városi derbin csap össze a Real és az Atlético. Zidane számára ez az első igazán komoly bajnoki megmérettetés, de a kiélezett és fontos meccseken Rómában már bizonyított. Most jön a Simeone által vezényelt Atlético, amely 55 pontjával jelenleg 1 ponttal van a Real előtt, de máris 8-al a Barca mögött. Aki tehát itt veszít, az gyakorlatilag kiszáll a bajnoki címért vívott versenyből... Érdemes megemlíteni, hogy Zidane csapata eddig az idegenbeli meccseken döcögött: a Malaga akár nyerhetett is volna ellenük, de a Betis és a Granada elleni meccs sem volt épp felüdülés.

Az Atlético oldalán Simeone nagyon kitalálta ezt a taktikát, amellyel egy probléma viszont van jelenleg: nincs igazi gólvágó. Torres most valamelyest magára talált, ezzel párhuzamosan Griezmann eltűnt a mezőnyben. A középpályán hiányzik Tiago (aki ezúttal sem játszik), a kissé ötlettelen támadójáték pedig meglátszott a PSV és a Villarreal ellen is. A Real sokkal lendületesebb, Benzema (aki visszatérhet) termeli a gólokat, Ronaldo pedig bármikor képes villanni. Az Atlético meglátásunk szerint a pontrúgásokban és egy esetleges egyéni villanásban bízhat - no meg persze stabil védelmében. Mindezek azonban szerintünk kevésnek bizonyulnak majd a Real otthonában.

21071. Cardiff - Preston, 2,5 gól felett (2.15) - angol másodosztály, 16:00

A 8. és a 9. helyezett találkozik egymással az angol másodosztály szombati játéknapján. A Cardiff és a Preston is esélyes még arra, hogy odaérjen az osztályozós helyek valamelyikére. Mindössze 5-6 pont választja őket el ettől és a vendégek ráadásul remek formájukban is bízhatnak. A Preston ugyanis legutóbbi 5 bajnokiján nem talált legyőzőre, pedig játszott a Sheffield-Derby-Wolves hármassal is. A Cardiff vesztes meccsről jön, a Middlesbrough ellen ismét megmutatta magát a sebezhető védelem és 3 gólt nyelt. Otthon mindössze egyszer kapott ki a gárda eddig, vendégként vannak komoly gondjai. A Cardiff esetén a támadójátékban és a védelemben is bőven benne vannak a gólok: a 4-1-es Brighton elleni siker után jött a Boro elleni 1-3. Emellett a Preston jó formája is a gólok felé mutatnak, a kettő feletti oddsot pedig nem tudjuk szó nélkül hagyni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!