<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Ritka az ilyen tutinak tűnő hazai siker

Kétségtelen, hogy a Juve fáradtabb, és bizony vannak fontos hiányzói is, ennek ellenére azt gondoljuk, hogy nem hagyja elúszni az éllovas pozíciót, és újra győz.
Olasz bajnokság
Juventus - Internazionale
Vasárnap, 20:45 óra

Másfél hete véget ért a Juventus parádés győzelmi sorozata, a zebrák 0-0-ás döntetlent játszottak Bolognában. Aztán néhány nappal később egy igazán nagy erőpróba várt a csíkosakra: a Bayernt fogadták Dybaláék, és noha kétgólos hátrányba kerültek Mandzukicék, és elveszítették egy fontos alapemberüket (Marchisio), mégis felálltak, és legalább ikszre mentették az első felvonást Struraróék. Jelenleg Allegriék vezetik a Serie A-t, a brigád 58 egységnél jár, a Juventus Staduóionban pedig 9-2-1-es mérleggel büszkélkedhet. Legutóbb szeptember közepén a Frosinone vitt el tőle pontot - nem mostanában volt az sem... A keretben Marchisio nem lesz bevethető, mint ahogy Caseres sem, ugyanakkor Chiellini és Alex Sandro játékára van esély, sőt, Asamoah is játékra jelentkezett.

Az Inter a bronzéremért harcol, Mancini együttese a játéknap előtt az 5. pozíciót foglalta el 48 egységgel. A kék-feketék remekül kezdtek, de az ősz végére elfogyott a lendület: sorra jöttek a váratlan pofonok, amelynek eredményeként le kellett mondaniuk Mirandéknak a scudettóról. Persze, a dobogó még összejöhet, a Fiorentinával és a Rómával vívnak különversenyt. Icardiék formája mostanság kiszámíthatatlan, remiztek a sereghajtónál, aztán kikaptak a violáktól, végül verték a Sampot könnyedén. Idegenben sem megy rosszul Ederéknek, 6-4-3 a mutatójuk, viszont elgondolkodtató, hogy január eleje óta nem győztek vendégként (Empoli 0-1).

Jó hír a szakmai vezetés számára, hogy Kondogbia eltiltását mérsékelték, így már bevethető lesz ma este. Brozovic viszont csak a lelátóról tekintheti meg az ütközetet. Mancini minden bizonnyal marad a 4-3-3-as felállásnál, míg Allegri a 3-5-2-es hadrendet választja. Elől a hazaiaknál Dybala mellett Mandzukic kezdhet, a másik oldalon a Ljajic, Icardi, Eder trió rohamozza Buffon kapuját.

23379. Juventus - Internazionale, 1 (1.53) - Tippmix

Néhány hete már találkozott itt a két gárda, sőt, néhány nap múlva ismételten randevúznak, akkor majd Milánóban. A kupameccs első felvonása tükörsima hazai sikert hozott - és ma is ebben látunk értéket. A Juve erősebb, és ezt ma ismét bebizonyítja. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!