<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ha csak egy meccset választasz mára, ez legyen az

A Tuchel-legénység szédületes formában van, s tippünk szerint vasárnap délután gólgazdag meccsen veri a kiesőjelöltet.
Német bajnokság
Dortmund - Hoffenheim
Vasárnap, 17:30 óra

A házigazda 51 egységgel magabiztosan őrzi a második helyét, Dortmundban egészen félelmetesen tolják Reusék: kilenc siker mellett csak a Darmstadt tudott pontot menteni, de még szeptemberben. Mkhitaryanék egészen elképesztő formában vannak, az idén lejátszott 5 bajnokijukon 4-1-0 a mutatója, és az EL-ben sem ismernek kegyelmet, legutóbb a Portót verték oda-vissza. A játékuk látványos és gólratörő, s végre szinte teljes a keret - mindössze Szokratisz sérült. A bőség zavara - persze azért ez kellemesebb probléma.

A Hoffenheimnek egyre melegebb a pite, bár a Huub Stevenst váltó Julian Nagelsmann eddig jól szállt be: ikszeltek a kékek Brémában, majd verték a Mainzot otthon. Ez persze még kevés az üdvösséghez, hiszen 18 ponttal még így is kieső helyen állnak. Idegenben 1-4-6 a mérlegük, csak Augsburgban győztek, de annak már jó ideje. Nagyon jó hír a szakvezetésnek, hogy az alapemberek egytől-egyik egészségesek, és eltiltott sincs.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1308304Hazai és több, mint 2.5 gól1.50

Az edzőváltás jót tett a Hoffenheimnek, be is találhatnak ma, de ez kevés lesz az üdvösséghez. A Borussia erős, otthon félelmetes, ma sem ismer kegyelmet. Olyan találkozón győz, amelyen lesz legalább három találat!

 
 
  • 4potrien112016február28.11:05ÚjVálasz

    Mondjuk lehet,hogy okoskodok,és simán ver a Dortmund egy 5-öst.:)
    Nem lehet ezt előre tudni:)

     
  • 3lorintone2016február28.08:31ÚjVálasz

    Ez ami a cikkben van egy vélemény, lehet egyetérteni lehet nem. A lényeg , hogy van egy alap téma és ha már beszélünk róla ,az is valami! :D

     
  • 2kkszzs2016február28.07:44ÚjVálasz

    Lehet,hogy a nem a teljes A csapat fog kezdeni a Dortmundnál. Érdemes megvárni a kezdőt. Igaza van az előttem szólónak. Nem oszt nem szoroz a meccs a hazaiaknak. A vendégek meg kellőképp motiváltak. Ez szerintem kerülendő meccs.

     
  • 1potrien112016február27.21:26ÚjVálasz

    Csak 3 gondolat:A Dortmund tét nélkül pötyöghet,mert 2.ik lesz mindenképp.Ezenkívül Portóban az "A" csapat játszott,nyilván fáradtak.Ezenkívül az utolsó 5 meccséből 1(egy) lett +2.5 over. Szerintetek mégis megéri ez 1.5-ért?Persze,hogy nem,csak a rovat meglegyen,igaz?:)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!