<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2.00-ás és 1.90-es oddsokra hajtunk

Az olasz élvonalból és a francia kettőből hoztunk 1-1 jól fizető ötletet. Mindkét meccsen a gólokat vesszük célkeresztbe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

23843. Lazio - Sassuolo, 2. félidőben lesz több gól (2.00) - olasz bajnokság, 19:00

A 8. fogadja a 7. helyezettet a Serie A hétfő esti meccsén, kiélezett meccsre van tehát kilátás. A Lazio képtelen idén tartósan jó formát mutatni, melyben minden bizonnyal annak is van szerepe, hogy az El-ben is érdekeltek, ráadásul csütörtökön sikerült továbblépniük a Galatasaray ellen. A bajnokságban 37 pontosak, a top5 csapatokat komoly hátrányból szemlélhetik.

A Sassuolo sem a kiszámíthatóságáról híres, de önmagához képest erős szezont fut. Vendégként 4-5-4 sora van 14-14-es gólkülönbséggel, mely szintén a kiszámíthatatlanság bizonyítéka. Érdekesség, hogy a Lazio bajnoki góljainak közel 80%-át lőtte a második játékrészben, a Sassuolo esetében ez a szám valamivel 30% felett van. A Lazio számára az lehet a győzelem kulcsa, ha nem kap gólt a meccs első 45 percében, ugyanis ez a Sassuolo fő erőssége. Márpedig ha ezt hozza az együttes és stabilan védekezik a meccs elején, akkor ez a 2-es oddson fogadható tipp is nyerőnek bizonyulhat.

18940. Lens - Evian TG, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - francia másodosztály, 20:30

A középmezőnyben áll mindkét csapat. A hazaiak 41 ponttal a hetedik helyen álltak, otthon 5-6-2 a statisztikájuk, a formájuk viszont nem biztató. Az utolsó két bajnokijukon nem nyertek, egy pontot szereztek, viszont nem lőttek gólt. Az Evian 29 ponttal csak a tizenötödik, és még nem tudott teljesen elszakadni a kiesőzónától. Idegenben nem veszélytelen, 3-4-6 a mérlege, gólkülönbsége 17–19, általában egy gólra jó a kimozdulásokon is. Három forduló óta nem kapott ki. A Lens-i gólcsend megtörik, de az Eviantól is várható találat. A 2-3 gólos fogadásban van a legnagyobb érték.

 
 
  • 4f12thegod2016március01.15:09ÚjVálasz

    Sziasztok!

    Kis sportfogado kozossegunk tovabbra is uj tagokat keres, akit erdekel a dolog az irjon egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu-ra.

    A csoport ingyenes, ugyanakkor nem tippado es elemzo oldal, hanem egy kozosseg ahol egymast segitjuk tippjeinkkel, otleteinkkel, javaslatainkkal.

    NApi szintu rendszeres aktivitas elvart. Sajnos a legutobb felvett 10-12 emberbol csak egy maradt benn a csoportban, a passzivaktol es csak egy-egy szelvenyt neha beposztoloktol rovid uton megvaltunk es ezen tul is ezt fogjuk tenni.

    Varunk mindenkit!

     
  • 3dasza1976@gmail.com2016február29.18:57ÚjVálasz

    Jó tippnek tűnik!

     
  • 2ArnoldArnold2016február29.11:07ÚjVálasz

    Fiorentina - Napoli
    Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Vélemény?

     
  • 1TippKing2016február29.08:56ÚjVálasz

    18940. Lens - Evian TG, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - francia másodosztály, 20:30

    Szerintem meg egy nagy under....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!