<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

3.00

Merész tippel jövünk az angol rangadóra

Vasárnap rendezik a Premier League 27. fordulójának legnagyobb összecsapását, az Arsenal ugyanis az Old Traffordra látogat.
Angol bajnokság
Manchester Utd. - Arsenal
Vasárnap, 15:05 óra

Hazai oldalon rengeteg tényező nehezíti Louis van Gaal dolgát, például az, hogy a sérült játékosaiból talán ütőképesebb csapatot tudna kiállítani, mint az egészségesekből... De Gea, Smalling, Darmian, Martial és Borthwick Jackson pályára lépése erősen kérdéses, Shaw, Young, Jones, Schweinsteiger, Rooney, Fellaini, Keane és Valencia pedig egészen biztos, hogy kihagyni kényszerül a derbit... Ha mindez nem lenne elég, a vörös ördögök idei szereplése és pillanatnyi formája is bőven hagy kívánnivalót maga után; legutóbbi 4 meccséből 2 vereség és 1 döntetlen mellett csupán egyet tudtak megnyerni Matáék, 11-8-7-es mutatójukkal pedig csupán a 6. helyen áll a társaság.

Az Arsenal háza táján a sérülések nem jelentenek újdonságot, lassan inkább az lenne meglepő, ha Arséne Wenger egyszer úgy játszhatná végig a PL-t, hogy minden kulcsjátékosa egészséges... Jelenleg Wilshere, Rosicky, Cazolra, Oxlade Chamberlain és Gabriel Paulista ad munkát az orvosi stábnak. Ettől függetlenül régen volt ekkora esélye az ágyúsoknak a bajnoki címre, mint most, hiszen a 26 mérkőzésen elért 15-6-5-ös mérlegükkel jelenleg a 3. pozíciót bitorolják, egy találkozóval kevesebbet játszva pedig hátrányuk 5 pont az éllovas Leicesterrel szemben. A forma nem rossz, zsinórban két győzelemnél járnak Özilék, és legutóbbi 8 bajnokijukból csupán egyet veszítettek el.

29231. Manchester Utd. - Arsenal, X (3.00) - Tippmix

Fontos még megjegyezni, hogy a MU egy önbizalom-növelő továbbjutáson van túl az Európa-ligában, ami jó hatással lehet a csapatra, akárcsak az a tény, hogy az Arsenal ellen az Old Traffordon lejátszott legutóbbi 12 meccséből mindössze egyet veszített el.

Mindennek tudatában vakmerő fogadással állunk elő, mert bár azt nem várjuk el az alaposan felforgatott, vélhetően fiatalokkal teletűzdelt hazaiaktól, hogy bravúrgyőzelmet arassanak, de egy pontra jónak érezzük őket, mellyel továbbra is életben tarthatják BL indulást érő álmaikat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!