<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három tipp, 13.77-es odds

Az olasz kettőben gólokat várunk, a kosár Európa-kupában sima hazai sikert, míg egy spanyol derbin döntetlent szemeltünk ki.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03706. Livorno - Crotone, 2,5 gól felett (2.05) - olasz másodosztály, 20:30

Eltérő célokért küzd a két együttes az olasz másodosztályban: a Livorno 31 pontjával a kiesés elől menekül és jelenleg mindössze 1 ponttal van a veszélyzóna felett, míg a Crotone egyenes ágon jutna fel az élvonalba. A vendégeknek erre minden esélyük megvan, hiszen a már osztályozót érő 3. helyen tanyázó Pescara csapatát 10 ponttal előzik meg. A gárda a 2. legtöbb gólt lőtte a ligában, védelme pedig 28 meccsen mindössze 23 alkalommal kapitulált.

A Livorno elsősorban szellős védelmének köszönheti helyezését, hiszen a 39 kapott gól sok. Ehhez 33 lőtt gól és jelenleg 3 meccses nyeretlen széria társul, ráadásul a hazai 5-6-3 sor sem túl acélos. Olasz másodosztályhoz képest mindkét együttes jól áll az over/under tabellán. A Livorno 15, míg a Crotone 13 olyan bajnoki játszott, amely eljutott legalább 3 találatig. A Crotone védelme ráadásul vendégként sokkal sebezhetőbb, a Livorno pedig nem nagyon bizakodhat gól nélküli döntetlenben, mert védelme instabil, a Crotone pedig gólerős. Őszi meccsük három találatot hozott és reális esélyt látunk rá, hogy ezúttal is összehoz ennyit a két fél.

28171. Oldenburg – Strasbourg, 1, hendikep -4,5 pont (2.10) – férfi kosárlabda Európa-kupa, 20:45

A múlt héten Franciaországban győzött, és ezzel nagyot lépett a továbbjutás felé a német Oldenburg. A 78-76-os vendégsiker némileg meglepő volt, ugyanakkor a németek végig kézben tartották a találkozót. A nyolcaddöntőt oda-visszavágós rendszerben vívják, vagyis a Strasbourgnak idegenben kellene kiharcolni a sikert. Igen ám, csakhogy a francia együttes harmatgyenge házon kívül, a nemzetközi porondon valamennyi Euroliga-meccsét elveszítette. A második számú kupában már megtört a jég, ám nem hinnénk, hogy a remek formát futó Oldenburg kihasználatlanul hagyná az óriási lehetőséget.

A németek jól tolják otthon, a bajnokságban (ahol a harmadik helyen állnak) 11 győzelem és egy vereség a hazai mérleg: könnyedén el tudjuk képzelni, hogy a kétpontos sikert kedden valamivel vaskosabb követi.

11154. Las Palmas - Getafe, X (3.20) - spanyol bajnokság, 22:00

A kiesés szempontjából rendkívül fontos mérkőzést rendeznek kedden este a spanyol pontvadászatban, a Getafe a Las Palmas otthonába látogat. Mindkét gárda közel van a kiesőzónához, a hazaiak a még éppen nem kieső, 17., míg a vendégek a 15. helyen tanyáznak, kettejük között viszont csupán 2 pont a különbség. A forma némivel jobb a Las Palmasnál, hiszen a legutóbbi játéknapon az Eibar otthonában aratott bravúrgyőzelmet az alakulat, pontot téve ezzel egy zsinórban három vereséget számláló sorozt végére. A fővárosiak viszont még ezt is alulmúlja, sorozatban 6 kudarcnál járnak a madridiak, amin sürgősen javítaniuk kellene, különben tényleg nagy bajba kerülhetnek. Ősszel meglepően simán nyert a Getafe (4–0), most azonban más a helyzet, a vendégek alighanem a rengeteg vereség után már egy ponttal is kiegyeznének és mivel szerintünk a Las Palmasnak is az a fontosabb, hogy ne veszítsen, nagy érték rejtőzhet a döntetlenben!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!