<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Ismét idegenben bizonyíthat a Chelsea

A Norwich komoly bajban van, míg a Chelsea feltámadni látszik, így számunkra nem kérdéses a keddi közös meccsük kimenetele.
Angol bajnokság
Norwich - Chelsea
Kedd, 20:45 óra

A Norwich válságban van. Alex Neil együttese már csak a 17. a tabellán, 24 egység áll a neve mellett, az elmúlt hét bajnokijukon hat zakó mellett csak egy iksz jött össze. A mélyrepülést egyelőre nem lehet megállítani, és a szerencse is elhagyta Bennettéket: szombaton délután a hajrában kaptak ki a listavezető Leicester otthonában. A védelemmel egyébként is komoly gondok vannak, ugyanis 27 fellépésen 51-szer kapitulált a hátvédsor. Otthon, a Carrow Road-on 4-4-5 a statisztikája a gárdának, de utolsó sikerüket január 2-án aratták Tettey-ék (Southampton 1-0). A téli börzén igyekeztek megerősíteni a keretet, a legnagyobb fogás Naismith volt az Evertontól, ám az eredményeken egyelőre nem jönnek. A keretben valamennyi meghatározó játékos bevetésre készen áll.

26649. Norwich - Chelsea, 2 (1.58) - Tippmix

A Chelsea Hiddink mesterrel kezd magához térni. No, ez nem jelenti azt, hogy a kékek már a dobogót ostromolnák, 36 pontjukkal mindössze a 11. helyen tanyáznak. Eddig mindenből kilencet játszottak, vendégként valamelyest gyengébben (4-4-5). A forma viszont egyértelműen biztató, Willianék december közepe óta nem kaptak ki a Premier League-ben, és a BL-ben sem esélytelenek a párizsi 2-1-es végeredmény után. A keretben vannak hiányzók, Pedro, Terry, Falcao és Zouma biztosan kihagyja a mai mérkőzést. Az állomány viszont elképesztően erős, tehát megfelelő helyettesei vannak a sérülteknek.

Azt gondoljuk, hogy a kanárik nem a lendületben lévő bajnok ellen lábalnak ki a hullámvölgyből. Diego Costáék behúzzák a három pontot, és folytatják a felzárkózást a tabellán. Tippünk így: 2-es!

 
 
  • 3dasza1976@gmail.com2016március01.21:41ÚjVálasz
    Idézet: Andor0505
    Hello tudnál adni holnapi tippet Labdarugás.
    ...

    Andor. Westham tottenham , levante real , gladbach Stutgart a mindkét csap. Lő gólt!holnap ezt tolom!

     
  • 2Andor05052016március01.17:27ÚjVálasz

    Hello tudnál adni holnapi tippet Labdarugás.

     
  • 1f12thegod2016március01.15:07ÚjVálasz

    Sziasztok!

    Kis sportfogado kozossegunk tovabbra is uj tagokat keres, akit erdekel a dolog az irjon egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu-ra.

    A csoport ingyenes, ugyanakkor nem tippado es elemzo oldal, hanem egy kozosseg ahol egymast segitjuk tippjeinkkel, otleteinkkel, javaslatainkkal.

    NApi szintu rendszeres aktivitas elvart. Sajnos a legutobb felvett 10-12 emberbol csak egy maradt benn a csoportban, a passzivaktol es csak egy-egy szelvenyt neha beposztoloktol rovid uton megvaltunk es ezen tul is ezt fogjuk tenni.

    Varunk mindenkit!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!