<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: gólok és lapok mellé 2 tenisz

Női egyes és páros teniszre fogadunk kedden, az Eb-n pedig lapokra és szögletekre hajtunk két mérkőzésen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00255. D. Allertova - M. Lucic-Baroni, játszmák száma 2 (1.45) - Eastbourne női egyes, 11:00

Egyesben is megkezdődnek a küzdelmek az eastbournei női tenisz tornán, ahol egy fiatal feltörekvő cseh, és egy rutinos horvát csap össze az első körben. Bár tizenegy év van köztük, a 34 éves Lucic-Baroni szép győzelmeket aratott a salakpályás szezonban, amelyből önbizalmat meríthet a füves pályás idényre is. A játéka megvan hozzá, hiszen rendkívül agresszív támadó tenisszel lép fel általában ellenfelei ellen, így minden bizonnyal Allertova ellen sem tesz másképpen. Selejtezőből küzdötte fel magát a horvát, ahol nehéz ellenfeleken lépett túl. Allertova eddig főképp kisebb, ITF versenyeken diadalmaskodott, abból viszont már 9 is összejött. Most viszont véleményünk szerint a rutin kiütközhet kettejük között, a sok évnyi WTA tapasztalat győzelmet hozhat a horvát teniszezőnek.

03811. Medina G./Parra Santonja - Babos/Shvedova, 2 (1.40) - Eastbourne női páros, 11:00

Párosban is tart bőszen a felkészülés az év harmadik Grand Slam tornájára, Wimbledonra, ahol pályára lép a Roland Garros után újra az évben frissen összeállt Babos/Shvedova páros, aki a torna negyedik kiemeltjeként lép pályára egy spanyol duó ellen. Az ellen a spanyol duó ellen, akik arattak már tornagyőzelmet ebben az idényben, méghozzá Monterreyben, Mexikóban, de a magyar-kazah párost sem kell félteni, hiszen ha még a teljes összeszokottság nem is, a rutin abszolút mellettük szól. Shvedova 2010-ben megnyerte Wimbledont, és a US OPEN-t is párosban, amellett hogy tizenhárom tornagyőzelmet is bezsebelt már, de Babos is nagyszerű sikereket ért el a francia Mladenovic oldalán. Döntőztek már Babosék is idén, Miamiban, ott azonban kikaptak. Ennek ellenére azt várjuk, hogy kettejük rutinja, magasság és a szervabeli különbség dönthet. Babos és Shvedova is kiváló adogató, füvön pedig ez óriási fegyvertény. Őket várjuk a következő fordulóba.

06699. Ukrajna - Lengyelország, 3.5 sárga lap felett (1.70) - Európa-bajnokság, 18:00

Az ukránok leszerepeltek, már ki is estek a tornáról, miután előbb a németek, majd az észak-írek is legyőzték a sárga-kékeket. Szégyenszemre még csak gólt sem rúgtak Jarmolenkóék, pedig Németország ellen temérdek lehetőségük akadt. A lengyelek döntetlennel bebiztosíthatják második helyüket a csoportban. A keretük erősebb és a formájuk is jobb. Az északírek legyőzése után 0–0-át játszottak Kroosékkal, és azon a mérkőzésen is volt lehetőségük a gólszerzésre Milikéknek. Ma az ukránoknak már nincs tét, viszont azért odateszik magukat a szép búcsú reményében. Kemény kilencven perc lesz, amelyen négy sárgát legalább begyűjtenek a játékosok.

06901. Észak-Írország - Németország, 9.5 szöglet felett (1.55) - Európa-bajnokság, 18:00

Elméletileg még az észak-írek is továbbjuthatnak a csoportból, ehhez pontot, pontokat kellene szerezniük a világbajnok ellen. Az első mérkőzésen a lengyelektől simán kikaptak a zöld-fehérek, bár a végeredmény csak 1–0 lett, a játék képe sima lengyel fölényt mutatott. A németek megszenvedtek az ukránokkal, de nyertek (2–0), majd jött egy gólnélküli döntetlen Lengyelországgal szemben. A meccs egyértelmű esélyese a Löw-legénység, de a szorzóban nincs megfelelő érték. Ismerve Özilék játékát, sok passzal támadják majd az északírek kapuját. Lesz sok kapuralövési kísérlet, és így szöglet is. Tíz legalább.

 
 
  • 10Lavjaman0072016június25.00:55ÚjVálasz
    Idézet: nyavajgokmertigazamvan
    Ha neked ez okozza a legnagyobb or.azmust...Ez a te szegénységi bizonyítványod! De nem baj egyszer mindenkit utolér a sors keze, ne aggódj, téged is!
    ...

    Örülj más nyomorának te féreg! :D Remélem jut neked is a daganatból, abból is áttétes.

     
  • Idézet: gayo
    potyilaci :)))) tőled szerencsétlenebb ember nemlétezik :DD sirok rajtad tesom tobb honapja nézem hogy miket szopsz de esküszom emelett nemtudok már elmenni szonélkül :DDD nevetséges vagy haver .
    ...

    Ha neked ez okozza a legnagyobb or.azmust...Ez a te szegénységi bizonyítványod! De nem baj egyszer mindenkit utolér a sors keze, ne aggódj, téged is!
    Egyébként nem ide tartozik, de éppen ma hallottam, hogy egyik közeli ismerősömnek daganatát műtötték, a férje meg a napokban meghalt, a gyerekeküknek meg 1 hete mondtak fel a munkahelyen...Szóval vannak nálam szerencsétlenebbek. AKkor már tényleg inkább 2-3 tízezrest bukjak. Az pótolható!
    Viszlát!

     
  • 8gayo2016június22.21:56ÚjVálasz

    potyilaci :)))) tőled szerencsétlenebb ember nemlétezik :DD sirok rajtad tesom tobb honapja nézem hogy miket szopsz de esküszom emelett nemtudok már elmenni szonélkül :DDD nevetséges vagy haver . sose felejtem el amikor akkora csicskába voltál,ugy kivoltál égve hogy a kosármeccset betetted vendébe meg hazaiba is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD azt x lett geci!!!! ááá gyilkos forma vagy teso egy konyvet kéne irnod tuti elolvasnák páran miket szopsz

     
  • Idézet: itsipia
    bár már kérdeztem, de újfent megteszem:) melyik dimenzióban és melyik idő síkon élsz?????? ja és melyik EB-t nézed ? gombfoci vagy sörvirsli? vagy valami más...?
    ...

    B.aszhatom, mert a k.csög Kukushkin kikapott egy zredik xartól,úgyhogy nem nyertem egy kanyit se, mint ahogy nem is fogok soha.

     
  • 6itsipia2016június22.06:10ÚjVálasz
    Idézet: nyavajgokmertigazamvan
    És 0-0 is lett. ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!
    ...

    bár már kérdeztem, de újfent megteszem:) melyik dimenzióban és melyik idő síkon élsz?????? ja és melyik EB-t nézed ? gombfoci vagy sörvirsli? vagy valami más...?
    az ukrán-lengyel 0:1 után (megvolt) megnéztem az írkafírkád és nem értettem.....:( megnéztem az eredmény.comot is és teljes káosz :(
    a lengyelek nyertek , Blaszczykowski góljával (nem lennék te , meg lengyel sportriporter sem) az 54 percben lőtte......
    mond te tudod hogy egy labdarúgó mérkőzésnek két fele van,első és második félidő????

     
  • Idézet: nyavajgokmertigazamvan
    Hát persze, hogy a lengyelek se nyertek. Elegem van a ki.aszott elátkozott életemből (sírok éppen). MIért kell az ilyen átokfészkeknek megszületni, mint én, minek?????
    ...

    És 0-0 is lett. ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!

     
  • Hát persze, hogy a lengyelek se nyertek. Elegem van a ki.aszott elátkozott életemből (sírok éppen). MIért kell az ilyen átokfészkeknek megszületni, mint én, minek?????

     
  • Ez egyszerűen vicc!!! Vagy inkább tragédia, nem tudom... 1 teljes órát ültem a ki.aszott gép előtt. A mai taktikám 2 tuti meccs kiválasztása volt. Végignéztem az összes ro.adt teniszmeccs-statisztikát, kiválasztottam a Kukushkin-Dancevic meccset 1.45-ért (57. a kb. ezredik ellen) , és a Lengyel-Ukránt hazaira. Naná, hogy amiket megéreztem, és végül nem raktam, azok közül mind bejött volna, ez a ge.iláda Kukushkin meg simán kikapott. Legalább a lengyel meccsen már nem kell aggódnom. Ki a qwa.sten iránítja ezt nekem, ki????? elegem van a roha.t életemből végleg!!!

     
  • Apropó kedves fogadók! Ti a lengyelekre a már kiesett ukránok ellen 1.90-ért fel mernétek rakni egy huszast? Nagyon szeretnék már végre nyerni, az ukránok már kiestek, nekik teljesen mindegy a meccs...Mit mondtok, nyernek a lengyelek??Vagy vannak sérültek? Nem ajánljátok a meccset?
    Köszi, aki segít!

     
  • Már megint a sárga lapok...Nagyon szépen köszönöm a tegnapi "profi" sárga lapos tippeteket az angol meccsen. 5 meccsből 4et raktam magamtól, ezt az egyet tőletek. Naná, hogy a ti profi több, mint 3,5 sárgás tippetek miatt buktam 20 ezer forintot. Nem tudom honnan szerzitek ezt a sok h.lye tippet, de a tegnapi volt az utolsó, hogy bármit is raktam, amit ti ajánlotok. Mindent elmond az utóbbi 1 hét 20-30%-os nyerési mutatója. Erre még én is képes vagyok, pedig nekem soha nem jött még 5 forint sem és nem is fog...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!