<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Nem meglepő, mit várunk a gólerős csapatok meccsén

Egyik fél sem a biztonságra épülő taktikájáról híresült el - ma is gólváltással számolunk.
Holland bajnokság
Heerenveen - Utrecht
Péntek, 20:00 óra

Jurgen Streppel, a házigazda vezetőedzője jól mutatkozott be a kispadon. A gárda idegenben játszott 2-2-es döntetlent az Alkmaarban. A nyáron már mutatott biztató jeleket az együttes: a felkészülési mérkőzéseken jól és eredményesen futballoztak a fiúk, egyedül a Rael Sociedadtól kaptak ki. A két új igazolás, az iráni-holland Ghoochannejhad a Charltontól érkezett, míg Stijn Schaars a PSV-től jött, egyből megkapva a csapatkapitányi karszalagot. Schaars már le is tette a névjegyét új klubjában, ő egyenlített az AZ otthonában a hajrában. A keretben egy jobb bekk eltiltását tölti, egy támadó és egy középpályás sérült.

Az Utrecht jól szerepelt az előző bajnokságban, és most is az élmezőnybe vágynak Erik ten Hag fiai. A keretben nem volt nagy mozgás a nyáron, viszont az értékeiket meg tudta tartani a klub. A gárda a bajnokot látta vendégül az első fordulóban, és a szünetig minden jól alakult - vezetett a házigazda. A fordulást követően viszont beerősítettek az eindhoveniek, és megfordították az eredményt (1-2). A játékkal nem volt baj, így jó eséllyel nem változtat a kezdőn a tréner. Marad a 4-3-1-2-es alapfelállás is. A csapatban csak egy jobb hátvéd sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15380HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.45

Mindkét alakulat inkább a támadófutballt preferálja, és ezt várjuk ma is. Egymás ellen hagyományosan gólos meccseket vívnak - ma is megzörren mindkét háló!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!