<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Csaknem dupla pénzt ér a bécsiek keddi sikere

Kedden rendezik a 11. fordulót az EBEL-ben, ahol a második helyen álló Vienna Capitals az utolsó előtti Dornbirnhoz látogat, majdnem kettes szorzóért.
Osztrák jégkorongbajnokság
Dornbirn - Vienna Capitals
Kedd, 19:15 óra

A Dornbirn az EBEL rosszabb csapatai közé tartozik, idén eddig 10-ből csak 3-szor nyertek. A 22 lőtt góljuk az egyik legkevesebb a ligában, míg a 34 kapott találat a harmadik legtöbb. Hazai jégen ötvenszázalékos a DEC, 4-ből 2-szer tartották otthon a 3 pontot. Legponterősebb játékosaik 8 pontosak, Grabher Meier (2+6), Sylvester (4+4) és D'Alvise (5+3). Francia kapus véd náluk, rossz teljesítménnyel, Hardy 89,8%-a és 3,46-os kapott gólátlaga pocsék.

01341. Dornbirn - Vienna Capitals, 2 (1.95) - Tippmix

A Vienna Capitals az osztrák liga egyik legjobb együttese, a jégkorong-BL-ben is részt vett idén. Pontegyenlőséggel a Salzburggal együtt az első két helyen állnak, a Red Bullt csak a gólkülönbsége sorolja előrébb. A 46 lőtt és a 24 kapott góljuk egyaránt a második legjobb mutató. Idegenben még veretlenek, 4-ből 4 meccset hoztak. Az EBEL pontlistáját egy bécsi vezeti, Holzapfel 16 pontos (6+10), mögötte Pollastrone 9 (2+7), Tessier 8 pontos (4+4). A kapuban Lamoureux remekel, 92,9%-a jó, ahogyan 2,09-es kapott gólátlaga is.

A Dornbirn már többször megtréfálta a bécsieket, az idei bajnokságban viszont komoly a különbség a két csapat között. A Capitals a két otthoni veresége után vasárnap nyert idegenben, Innsburck után Dornbirnban is kötelező nyerniük.

 
 
  • 1baktertibor2016október18.14:34ÚjVálasz

    Nem tudom, ez azért elég rizikós...A Capitals képes legyőzni bárkit, de a leg.arabb csapattól is képes kikapni (Fehérvár Bécsben nyert!)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!