<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Szinte tuti tipp a feltámadó Real Madrid meccsére

Tippünk szerint a madridiak könnyed sikert könyvelhetnek el a szigetlakók ellen, bár a fővárosi védelem azért bezavarhat az összképbe...
Spanyol bajnokság
Real Madrid - Las Palmas
Szerda, 21:30 óra

Egy pont előnnyel és egy elmaradt meccsel vezeti a LaLigát Zinédine Zidane csapata. A fővárosiak 55 egységet számlálnak, differencia köztük és az ősi rivális között nagyobb is lehetne, ám egy hete kikaptak a Mestallában (Valencia, 2-1). Sőt, kis híján vasárnap este is megégtek Iscoék, ám végül kétgólos hátrányt ledolgozva győzni tudtak a Villarreal vendégeként (2-3). A Bernabéuban azért lényegesen kiegyensúlyozottabban teljesítenek Marceloék, mérlegük 10-2-0, 31 találatukra 10-zel feleltek az ellenfelek. A fehérekre kemény hetek várnak, a szerdai ütközet után az Eibar elleni meccs szerepel a programban, majd következik a BL-nyolcaddöntő visszavágó Nápolyban, amelyet 3-1-es előnyről várhatnak Ronaldóék. A keretben Varane továbbra sem bevethető, Danilo sérülésből épül fel - Bale minden bizonnyal ott lehet a kezdőcsapatban.

A Las Palmas gödörben van, a kanárik elveszítették utolsó négy LaLiga-ütközetüket, pedig a Granada és a Málaga vendégeként azért nem kellett volna feltétlenül kapitulálniuk a fiúknak. Jelenleg a 12. pozíciót foglalják el 28 ponttal, egyelőre tisztes távolról figyelhetik a kiesés ellen folytatott küzdelmet. Idegenben pocsékul teljesítenek Quique Setien fiai, mutatójuk 1-2-8, ehhez 11-24-es gólkülönbség társul. A keret közel sem lesz teljes, minden csapatrészből lesznek kimaradók, Livaját a centerposzton Boateng pótolhatja majd, mellette Jesé és Viera lesz a másik két csatár. A 4-3-3-as felállás nem változik, mögöttük a Gomez-Mesa-Tana középpályás trió vár bevetésre.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14276.04Real Madrid és több, mint 3.5 gól1.70

A két együttes őszi mérkőzésén 2-2-es döntetlen született a Kanári-szigeteken. Madridban is számolunk gólokkal, de az elosztást ezúttal másként képzeljük el. Nem zárjuk ki, hogy betalálnak a kanárik, viszont a madridiak sikeréhez nem férhet kétség. Tippünk így: 1-es és +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!