<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Madridban érhet véget a Leicester BL-csodája

Nem kis meglepetést okozott a Leicester a Sevilla elleni továbbjutásával, a negyeddöntőben azonban egy újabb spanyol topcsapat vár a rókákra.
Bajnokok Ligája
Atlético Madrid - Leicester
Szerda, 20:45 óra

Kétségtelen, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek egyik meglepetését (a Monaco mellett) a Leicester hozta, amely előbb egy Vardy-góllal életben tartotta továbbjutási reményeit a Sevilla otthonában (valljuk be, a meccs képe alapján hízelgő volt a 2-1-es vereség a Leicester számára), majd Angliában úgy nyert 2-0-ra (és jutott tovább), hogy a Sevilla még büntetőt is hibázott a hajrában. A lényeg viszont maga az eredmény, vagyis a továbbjutás, így a Leicester-álmok folytatódnak tovább a BL-ben. Sokakat meglepett Ranieri mester menesztése, a jelek szerint azonban ez felszabadította a csapatot, az olasz mester távozása óta ismét tavalyi önmagát idézi a gárda. A hétvégi, Everton elleni 4-2-es vereséget megelőzően zsinórban 5 bajnokit nyert meg a csapat, a sorozat ráadásul a Pool elleni 3-1-es sikerrel vette kezdetét.

Ideiglenesen (?) a csapat korábbi segédedzője, Shakespeare vette át a gárda irányítását, ám legkevésbé neki köszönhetőek az eddigi eredmények. A csapat ismét hozza tavalyi formáját: Vardy gólerősen játszik, Mahrez újra nagy kedvvel játszik a szélen, és még a Drinkwater-Ndidi páros is jól végzi az ellenfelek támadásainak szűrését. Szerda este csak a Morgan-Mendy-Wagué hármas nem léphet pályára, vagyis nincs komoly hiányzója a vendégeknek.

Az ellenfél azonban most nem egy idegenben sebezhető, sokszor fegyelmezetlen és gólképtelen Sevilla lesz, hanem a Simeone-vezette Atlético. Az előző BL-idény döntőse megőrizte erejét erre a szezonra is, és habár a spanyol bajnoki címbe vélhetően nem lesz beleszólása, a BL-ben komolyat domborítanak a matracosok. Hétvégén a Real elleni városi rangadóval hangoltak erre a csatára, ahol végül sikerült is pontot szerezniük (1-1), ez mindenképp komoly lendületet adhat az együttesnek. Jó BL-szezont fut eddig a csapat: megnyerték a D-csoportot a Bayern előtt úgy, hogy 6 meccsen csupán 2 gólt kaptak, a végén még egy müncheni 0-1-es vereség is belefért nekik. A nyolcaddöntőben aztán nem okozott gondot a halvány és gyenge védelmű Leverkusen kiejtése, ahol a lényegi dolgok már az odavágón eldőltek. Idén is a védelem az, amely megalapozza a csapat sikereit: a legkevesebb gólt ők kapták a LaLigában (holtversenyben a Villarreal csapatával), a BL-ben mutatott ütős védelemről pedig már esett szó. Elöl Torres ugyan ismét rengeteg ziccert hibázik el, azonban a francia Griezmann megbízhatóan szállítja a gólokat, vélhetően mindketten kezdőként lépnek pályára szerda este, a védelem magját pedig ezúttal is a Godín-Savic páros alkothatja. Lesz hiányzó is hazai oldalon: Tiago, Moyá, Fernández és Vrsaljko biztosan nem lép pályára, de Gameiro és Gaitán sincs 100%-os állapotban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

3063901Atlético Madrid és kevesebb, mint 3.5 gól1.75

Láthattuk, hogy a Leicester mennyire gyenge játékot produkált a Sevilla otthonában, ahol akár 3-4 gólos vereségbe is simán beleszaladhattak volna. Az is igaz viszont, hogy az még a Ranieri-érához tartozó mérkőzés volt, azóta sokkal felszabadultabban fociznak a vendégek. Az Atlético azonban jó eséllyel megfojtja majd a Leicester szélső játékát, és minden bizonnyal Shakespeare ismét kontrákra épít majd. Komoly Atlético-fölényt várunk ezen a meccsen, ahol Simeone elsődleges célja az, hogy magabiztos előnyt szerezzen csapata a visszavágóra. Ez össze is jöhet egy 2-0 vagy 3-0 formájában, azonban gólzáporral semmiképp sem érdemes számítani. A Leicester szerintünk most nem lesz olyan szerencsés, mint a Sevilla elleni meccsen, nem várunk gólt a vendégektől (igen, az Atletico 0-ra nyer tipp is jó lehet), így a hazai sikerrel kombinált 3.5 gól alatti opció lehet itt a nyerő választás - egészen jó szorzóért cserébe.

 
 
  • 7boga2017április13.10:52ÚjVálasz

    A tegnapi nap után jár a dicséret, 9 meccsből 11,7 azaz 2,7 egység tiszta profit jött.

     
  • 6baboca2017április13.08:55ÚjVálasz
    Idézet: inter
    Rosszmájú vagy! Elég undorito...
    ...

    Na most miért? Azért mert nem csak utálkozni járok ide? :D

     
  • 5inter2017április12.23:15ÚjVálasz
    Idézet: baboca
    Egyszer láttam, hogy ügyesen eltalálták. Csak elfelejtettem a jelszót és nem tudtam őket megdicsérni :D
    ...

    Rosszmájú vagy! Elég undorito...

     
  • 4baboca2017április12.21:49ÚjVálasz

    Egyszer láttam, hogy ügyesen eltalálták. Csak elfelejtettem a jelszót és nem tudtam őket megdicsérni :D

     
  • 3inter2017április12.20:26ÚjVálasz

    De hol voltatok szombaton és vasárnap,mikor szinte 100% volt a találati arány...Érdekes akkor csendben voltatok.
    A viccesek az amit ti müveltek,hogy ha nem nyertek máris sirtok.
    Lehet,hogy "amatör" az oldal,de akkor nem is kérdezem te mi lehetsz :D

     
  • 255fc2017április12.13:47ÚjVálasz
    Idézet: baboca
    Hát ez nagyon jó! Tegnapi bukott tippek száma 7/7 :D
    Juventus - Barcelona gólok száma 2.5 alatt... vicces.
    ...

    Ez teljesen mindennapos :D Azért nézem általában ezt az oldalt, hogy lássam mi az amit tutira ne fogadjak. Nektek is ezt ajánlom:D Egészen amatőr oldal, előre meg tudja mondani az ember hogy mik lesznek itt a tippek... és folyamatosan mennek el az 1,50 alatti szorzók is. Mellesleg a Leicester tuti szerez ma gólt.

     
  • 1baboca2017április12.07:53ÚjVálasz

    Hát ez nagyon jó! Tegnapi bukott tippek száma 7/7 :D
    Juventus - Barcelona gólok száma 2.5 alatt... vicces.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!