<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtökön eldől, ki jut fel a Serie A-ba

Már csak egyetlen hely kiadó az olasz élvonal következő idényére. A fiúk a múlt vasárnapi 0-0 után feszülnek ismét egymásnak. Fogadjunk!
Olasz másodosztály, rájátszás
Benevento – Carpi
Csütörtök, 20.30

Az újonc pazar idényt produkált. A „boszorkányok” az alapszakaszt erős hazai mérleggel az ötödik helyen zárták, 13-6-2-es mérlegükhöz 31-14-es gólkülönbség társult. A rájátszásban előbb a Speziát verték otthon, majd a Perugia elleni párharc első felvonásán 1-0-ra diadalmaskodtak a Stadio Ciro Vigoritóban, hogy idegenben már az 1-1-es döntetlen is elegendő legyen a fináléhoz. Itt az első felvonáson a Carpi játszott fölényben, valamelyest több lehetősége is volt a házigazdának, de Baroni mester alakulata jól állta a sarat. Az értékes gól nélküli döntetlen azonban áldozatokkal járt, két alapember, egy támadó és egy középpályás is „besárgult”, így csütörtökön nem lehetnek ott a visszavágón. Jó hír viszont, hogy Puscas letöltötte eltiltását, így az Intertől kölcsönvett magyar-román irányító ma már bevetésre készen áll, mint ahogy Ceravolo is, a házi gólkirály.

Fabrizio Castori együttese a hetedik helyen zárt, idegenben igencsak sebezhető sorral (7-5-9). Aztán a vendégteljesítmény a playoffra feljavult. A Cittadellánál nyertek a piros-fehérek a rájátszás első körében idegenben 2-1-re, majd a Frosinone ellen a hazai 0-0 után vendégként diadalmaskodtak 1-0-re - ez utóbbi siker értékét növeli, hogy kettős emberhátrányban futballoztak a találkozó hajrájában Lasagnáék. Az eltiltottak visszatérhetnek, így két rutinos bekkel bővül a variációs lehetősége a szakmai stábnak. A szlovén futballszövetség is korrekt volt a Carpival, ugyanis Belec kapust és Strunát, az egyik hátvédet elengedte a rájátszás döntőjére a vébé-selejtező előtti összetartásról.

01899. Benevento – Carpi, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmix

A Benevento otthon erős, a Carpi viszont rutinosabb együttes. A szünetig nem várható döntés, óvatos játékot várunk a csapatoktól. Az idő múlásával akár el is dőlhet rendes játékidőben a továbbjutás, de nagy gólözönnel ezúttal nem számolunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!