<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kincset érhet egy Vasas-gól: fogadunk?

Az elmúlt napokban a Vasas és a Ferencváros is legyőzte a Beitart – tesztmeccsen. Csütörtökön élesben megy a móka, és jó esélyt látunk rá, hogy az NB I ezüstérmese ismét betalál.
Európa-liga-selejtező
Beitar Jerusalem – Vasas
Csütörtök, 18.45

Három magyar csapat is megkezdi szereplését csütörtökön a nemzetközi kupaporondon: a Videoton a máltai Balzannal, a Ferencváros a lett Jelgavával, míg a Vasas az izraeli Beitar Jerusalemmel találkozik az Európa Liga-selejtező első fordulójában.

A legnehezebb feladat előtt a bajnoki bronzérmes angyalföldiek állnak, s ez még akkor is igaz, ha tíz napja felkészülési meccsen 2-1-re legyőzték ellenfelüket, akik tavaly a selejtező negyedik fordulójáig jutottak. A piros-kékeknél nagy játékosmozgás nem volt a nyáron, de több válogatott futballistájuk hiányozni fog: Korcsmár Zsolt eligazolt a dán Midtjyllandhoz, míg Berecz Zsombor és Vaskó Tamás sérülés miatt nem állhat Michael Oenning vezetőedző rendelkezésére. Az első, idegenbeli összecsapást, amely 18.45-kor kezdődik, zárt kapuk mögött rendezik meg.

Oenning edző – már a Petah Tikva stadionjában - azt mondta, mindkét csapat abban a szerencsés helyzetben van, hogy vannak információi a másikról. „Általában úgy szokott lenni, hogy az első selejtezőt olyan csapat ellen játszod, amelyet nem ismersz – olvasható a klub honlapján. - Jó volt az a mérkőzés, ugyanolyan volt az atmoszférája, mint amilyen a csütörtökinek lesz, mivel mindkettő nézők nélkül zajlott, illetve zajlik le. Azon a meccsen mindkét csapat sokat cserélt és sokat kísérleteztek. Ezzel megszereztük az első benyomásainkat ellenfelünkről. Nem vagyok az izraeli futball szakértője, de egyre többet tudunk a Beitarról.

03919. Beitar Jerusalem – Vasas, mindkét csapat szerez gólt (1.85) – Tippmix

Múlt szerdán a Fradi is legyőzte a Beitart (1-0), amely a legutóbbi bajnoki évadban ötödikként zárta az alapszakaszt, majd jó hajrával feljött a harmadik helyre (16-12-8). A 18 hazai fellépésen 24 találatot szerzett az együttes, amelytől csütörtökön is gólt várunk. Ugyanakkor talán nem eredménytelenül bízunk Remiliékben: egy találat számukra és számunkra is kincset érhet…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!