<>

 
 
 
Nincs pihenő a Bajnokok Ligájában; a negyeddöntők múlt heti odavágója után máris itt vannak a visszavágók, melyek közül ezúttal a Dortmund – Real Madrid párharcot vizsgáljuk meg közelebbről.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

A szép búcsúban bizakodhat a Dortmund

Az első mérkőzésen eltiltott és sérült játékosai hiányát alaposan megérezte a dortmundi alakulat, nem sikerült ugyanis megnehezíteni a Santiago Bernabéu Stadionban a Real dolgát. A 3–0-s madridi győzelemmel zárult találkozóval a lényegi kérdések alighanem eldőltek, a szép búcsút azonban kiharcolhatja a Ruhr-vidéki társaság.
Bajnokok Ligája
Dortmund - Real Madrid
Kedd, 20:45

A hétvégén, a Wolfsburg felett aratott 2–1-es diadal alighanem jót tett a spanyolországi túra után megtépázott német lelkeknek, ráadásul a találkozón újra pályán volt a sérüléséből visszatérő hátvéd, Lukasz Piszczek is. Összességében azonban még így is vakarhatja a fejét Jürgen Klopp, hiszen Gündogan, Schmelzer, Bender, Weidenfeller és Blaszczykowski játékára sérülés miatt nem számíthat, Sebastian Kehl pedig eltiltás miatt nem léphet pályára.

Carlo Ancelotti együttese is győzött a hétvégi bajnoki fordulóban. A vártnál ráadásul sokkal simábban hozták el a három pontot a Real Sociedad otthonából a fehérmezesek (0–4), méghozzá Cristiano Ronaldo nélkül. Kedden este nyilvánvalóan ott lesz a kezdőben a portugál klasszis, ellentétben a sérüléssel bajlódó Marcelo – Khedira – Jesé – Arbeola négyessel.

Dortmund - Real Madrid, mindkét csapat szerez gólt (1.40) - Betclic

Az odavágón is megvoltak a Dortmund helyzetei, a befejezésekbe azonban rendre hiba csúszott. Most viszont ott lehet a pályán a madridi mérkőzést sárga lapjai miatt kihagyó Lewandowski, aki vélhetően utolsó BL meccsét vívja a Dortmund mezében. Egy gólra mindenképpen jó lehet a Borussia, de az is borítékolható, hogy a királyi gárda is beköszön a Signal Iduna Parkban, így a gólváltás jó fogadási opciónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!