<>

 
 
 
Ecuador és Franciaország mérkőzésein is potyognak a gólok, az E-csoport 3. fordulója ideális terep lehet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ecuador is besegíthet a franciáknak

Ecuador és Franciaország mérkőzésein is potyognak a gólok, az E-csoport 3. fordulója ideális terep lehet.
Világbajnokság, E-csoport, 3. forduló
Ecuador-Franciaország
szerda 22:00 óra

Ecuador sokat köszönhetett a selejtezőben magaslati klímaelőnyének, így idegenben szinte veszélytelen volt. Taktikailag az egész mezőny legegyszerűbb csapata: tud egy 4-4-2-t és kész. Technikás játékosok hiányában direkt focit játszik, a széleket és a csatárt erőlteti, a labdát sokáig képtelen őrizni. Ez látszott első két mérkőzésén is, Svájc óriási mezőnyfölényben futballozott, hátul azonban hagyott helyet, ezt használták ki Valenciáék. Vereségük végső soron megérdemelt volt. Hondurasszal megszenvedtek, de hozták a kötelezőt, így él még a remény.

Ecuador-Franciaország, több mint 2,5 gól (1,62) - Betclic

Didier Deschamps ihagyta Samir Nasrit, míg Franck Ribéry sérült, ami nem volt jó előjel, ám a megannyi felfutott játékossal versenyképes francia keret érkezett Brazíliába. A védelem stabil, a középpálya így is erőteljes, míg a csatársorban három neves játékos szerepel. Nem is maradtak el az eredmények, így Honduras ellen nehezen indult be az üzlet, de a kiállítás után nem volt kérdés. Az igazi teszt Svájc ellen jött, ám olyan látványos támadófocival rukkolt elő a csapat, hogy öröm volt nézni, és kiütés lett a vége.

Ecuador utolsó 7 mérkőzéséből 6-szor legaláb 3 gólt született, ugyanez a statisztika a franciáknál 7-ből 5. Látható, hogy a gallok nem állnak vissza, bátran mennek előre és nyílt mérkőzéseket játszanak. A szerdai helyzet segít annyiban, hogy Ecuadornak muszáj a győzelemre játszani, mivel Svájc valószínűleg elveri Hondurast, tehát nem állhat vissza, így esélyes egy újabb bátor találkozó mindkét fél részéről. Nem hiába estek jelentősen a gólok oddsai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!