<>

 
 
 
Papíron ideális ellenfél vár a Vörös Ördögökre a Ligakupában, a harmadosztályú Milton Keynes Dons nem okozhat gondot Van Gaaléknak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.83

MU: Most vagy soha!

Papíron ideális ellenfél vár a Vörös Ördögökre a Ligakupában, a harmadosztályú Milton Keynes Dons nem okozhat gondot Van Gaaléknak.
Angol Ligakupa
Milton KD - Manchester Utd.
Kedd, 21:00 óra

A jelenleg a harmadosztályban vitézkedő hazaiak egy mérkőzésen már túl vannak a sorozatban, a Wimbledon testén keresztül jutottak be a legjobb 32 közé, egy 3–1-es sikert követően. A bajnokságban sem áll rosszul a gárda, 4 fordulót követően 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel jelenleg hetedik az együttes.

153. Milton KD - Manchester Utd., (1-0) 2 (1.83) - Tippmix

A United ezzel szemben alaposan beragadt a rajtnál, a Swansea csúnyán belerondított Louis van Gaal bemutatkozásába (1–2 az Old Traffordon), majd legutóbb a Sunderlanddal sem bírtak Rooneyék (1–1). Az sem könnyíti a manchesteriek helyzetét, hogy tele vannak sérültekkel; Smalling, Herrera, Fellaini, Lingard, Evans, Shaw, Anderson és Carrick is a maródiak listáján szerepel. Az is egyértelműen látszik, hogy a keret még erősítésre szorul és egyelőre a vörösök még nem éreztek rá a holland szakember taktikai elképzeléseire sem.

A szurkolók és a játékosok lelkének éppen ezért úgy hiányzik egy magabiztos győzelem, mint egy falat kenyér. Ma este megtörhet a jég, szerintünk a MU érvényesíteni tudja a papírformát és kijön majd a két osztálynyi különbség, Matáék könnyedén gázolhatnak át a kiscsapaton.

 
 
  • 3feribadi2014augusztus27.10:37ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    A nap válasza: szerény képességű játékosokkal még egy "zseni" sem villog.
    ...

    Olyan hibákat vétett a United, amiket tényleg csak direkt lehet csinálni. Nem tudom, hogy ez van Gaal ellen volt-e, de hogy valamiért, az biztos. Tisztán látszik, hogy ez a védelem siralmasan gyenge (tudom, sok a sérült, de akkor is). Középpálya gyakorlatilag képtelen együttműködni, elől pedig teljesen mindegy, hogy Rooney, vagy RvP mit csinál. A tegnapi meccset nem láttam, csak a Sunderland ellenit, amelyet egyébként az északiak simán megnyerhettek volna a második félidőben. Én azért még nem temetném a United-et, össze lehet ezt még kapni, de hogy piszok nehéz lesz, az tuti.

     
  • 2Eszter252014augusztus27.09:48ÚjVálasz

    A nap válasza: szerény képességű játékosokkal még egy "zseni" sem villog.

     
  • 1Eszter252014augusztus26.23:04ÚjVálasz

    A nap kérdése: Ilyen hamar megutálta a manchesteri csapat a zseniális Van Gaalt?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!