<>

 
 
 
Egy ír fogadónak nem volt elég, hogy rakjon egy 67-szeres oddsra pénz, megkombinálta egy 8-szorosal. Jól tette!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

67-es mellé 9,5-szörös odds, jöttek a milliók

Egy ír fogadónak nem volt elég, hogy rakjon egy 67-szeres oddsra pénz, megkombinálta egy 8-szorosal. Jól tette!

A Boylesport fogadóiroda online felületén adta fel szelvényét egy ismeretlen játékos, aki először egy újoncot támogatott a lóversenyen. Hirtelen őrültségnek tűnt, hiszen 67-szeres oddsért adták futamgyőzelmét, ám láss csodát, igaza lett. Mysticaltou ugyanis megnyerte a Kilbeggan Maiden Hurdle-t, ami önmagában is elég bravúros fogadás.

Mindez azonban nem volt elegendő a vakmerő szerencsevadásznak, aki 9,5-es szorzóért kombinációban arra is fogadott, hogy a Dedoctorsdaughter nevű paripa lesz az első a Hotel Handicap Steeplechase-en. Jól belenyúlt, ugyanis ez is telitalálat lett.

Lényeg a lényeg, összesen 638-szoros oddsot rakott össze ezzel az elég esélytelennek tűnt duplával, ami 100 euróból 63 ezret hozott a konyhára. Mindez forintban azt jelenti, hogy 32 ezerből éppen több mint 20 millió forintot tehetett zsebre. Nem semmi!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!