<>

 
 
 
A Red Bull az eddigi hat meccsét csont nélkül megnyerte az EBEL-ben. A vendég Znojmo hatból kétszer nyert, Salzburgban nincs sok esélye.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A betonerős Salzburg verheti a Znojmót

A Red Bull az eddigi hat meccsét csont nélkül megnyerte az EBEL-ben. A vendég Znojmo hatból kétszer nyert, Salzburgban nincs sok esélye.
Osztrák jégkorongbajnokság
Salzburg - Znojmo
Péntek, 19:15 óra

A Red Bull Salzburg minden évben úgy vág neki az EBEL-nek, hogy megnyeri. A legutóbbi szezonban az EBEL-döntőt 3-2-es összesítéssel elbukta, ám mivel a Bolzano verte, ezért legjobb osztrák csapatként őket illette meg az osztrák bajnoki cím. A félsiker ellenére iszonyatosan megerősítették keretüket a nyáron, amit nagyon jól jelez, hogy százszázalékosak a ligában, valamint a jégkorong BL-ben ötből négyszer nyertek, utoljára augusztus 22-én a JYP otthonában kaptak ki 3-2-re, azóta tíz győzelmük van zsinórban. 29-9-es gólkülönbségük imponáló, meccsenként majdnem öt gólt lőnek és másfelet kapnak. Legponterősebb játékosaik Brett Sterling és John Hughes 10-10 ponttal (5+5 és 1+9), Thomas Raffl 8 (5+3), Ben Walter és Ryan Duncan pedig 7-7 pontos (3+4 és 2+5). A kapuban Bernd Brückler 97%-a nagyon jó, de Luka Gracnar 93,2%-a is dicséretre méltó.

A cseh Znojmo tavaly bejutott az EBEL rájátszásba, ám az első körben a Linz kiütötte 4-1-es összesítéssel. Keretük kicserélődött a nyáron, némileg gyengültek. Idei hat meccsükön legyőzték az Olimpija Ljubjanát és a Bolzanót, ám mindkét csapat mögöttük áll a tabellán. A Znojmo nem játszik sokgólos meccseket, 16-18-os gólkülönbségük nagyjából 2,7-es, 3-as átlagnak felel meg. Legjobb játékosuk Peter Pucher 8 ponttal (3+5), míg mögötte egyedül Adam Havlik éri el a pont per meccs átlagot (2+4). Kapusuk, Lukas Cikanek 90,1%-os teljesítménye és 3,2-es kapott gólátlaga nem jó, Patrik Nechvátal egy meccsen védett, ott két gólt kapott.

076. Salzburg - Znojmo, 1 (1.45) - Tippmix

Idén egyszer már találkoztak, szeptember 14-én Znojmóban 3-1-re nyert a Salzburg. Ha idegenben sikerült nyerniük, miért ne sikerülne otthon is.

 
 
  • 2SkuD2014október06.04:18ÚjVálasz
    Idézet: FordMondeo
    Mit csinált a Salzburg? Hihetetlen..
    ezen megy el a mix
    ...

    Hat ez a Znojmo tegnap a Linzet is verte :S

     
  • 1FordMondeo2014október03.21:47ÚjVálasz

    Mit csinált a Salzburg? Hihetetlen..
    ezen megy el a mix

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!