<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

A Ligakupában roboghat tovább a Chelsea

Nagyon kínos lenne magyarázkodnia José Mourinhónak, ha a Chelsea kiesne a Derby ellen. Szerintünk nem is kell majd neki.
Angol Ligakupa, negyeddöntő
Derby – Chelsea
Kedd, 20:45 óra

Nem rossz csapat a Derby, mindenképpen elismerésre méltó, hogy eljutott a csapat a kupában a negyeddöntőig, ám a gárdától sokkal inkább feljutást, illetve az azért vívott, végsőkig tartó harcot várják a drukkerek, mintsem egy bravúrt a Chelsea ellen. Persze a Derby nem fogja olcsón adni a bőrét, ebben biztosak lehetünk. Steve McClaren menedzser mindent meg fog tenni, hogy megnehezítse ellenfele dolgát. Persze csodákra ő sem képes. A Derby nincs túl jó formában: legutóbbi három bajnokijából kettőt is elveszített, a Middlesbrough és a Leeds is könnyedén nyert ellene. Nem könnyíti a hazaiak dolgát, hogy a védő Ryan Shotton eltiltott, ő rendkívül fontos láncszem a csapatban. Helyére Jake Buxton ugorhat be.

Hogy mennyire fontos a Chelsea-nek a Liga-kupa, arra abból is lehet következtetni, hogy milyen csapattal áll majd ki José Mourinho kedd este. Márpedig a portugál szakember ígérete szerint az egyik legerősebb csapatát küldi majd pályára. Cesc Fabregas például a hírek szerint kezdeni fog, egyedül Gary Cahillre fér rá a pihenés. A kapuban pedig Petr Cech kaphat helyet, Courtois ugyanis kisebb sérüléssel bajlódik. Mourinho a klub honlapjának elárulta: nem lát okot arra, hogy ne a legerősebb kerettel álljon ki a mérkőzésre. De még ha Diego Costa nem is kap helyet, akkor is vannak még olyanok a keretben, mint például Salah, vagy éppen Loic Rémy.

120. Derby – Chelsea, 2 (1.44) – Tippmix

A Chelsea eddig két idegenbeli győzelemmel lépett tovább. A Boltont és a Shrewsbury-t is minimális, 2-1-es győzelemmel ejtette ki. A Derby ellen is hasonlóan szoros meccsre lehet kilátás, de szerintünk Mourinho együttese meg fogja nyerni a találkozót és továbblép az elődöntőkbe.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!