<>

 
 
 
Négy Premier League-tippel indítjuk 2015-öt, így terítéken a Chelsea, a Manchester United és a City is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Újévi jóslat: Angliában kezdjük 2015-öt

Négy Premier League-tippel indítjuk 2015-öt, így terítéken a Chelsea, a Manchester United és a City is.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

206. Stoke City-Manchester United, 2,5 gól alatt (1,79) - angol bajnokság, 13:45

A Stoke masszív, főleg otthon. Az MU védelme néha botrányos, de mégis egy gólnál nem kapott többet az utolsó 11 bajnokin. Ráadásul Smalling, Shaw és Rafael is beszállt a kispadról. A 2-es is jó lehet, mi inkább 2,5 gól alá megyünk.

211. Manchester City-Sunderland, 1, 0-1 (1,58) - angol bajnokság, 16:00

A City elszórakozta a Burnley ellenit, pedig otthon az utolsó 23-ból 17-et kettővel nyert, és a Sunderland 19 bajnokiból 9-szer nem lőtt gólt. Akad hiányzók itt és ott, de egy 2-0 kinéz.

222. West Ham-West Bromwich, 1 (1,78) - angol bajnokság, 16:00

A West Ham két rangadón bukott, de az Arsenal ellen többet érdemelt. Otthon erős, helyezése csak kis túlzás. A West Bromwich edzőjét kirúgta, nincs utód, csak baj, az utolsó 9-en egy győzelem, most pedig egy úajbb vereség.

226. Tottenham-Chelsea, 2,5 gól felett (1,79) - angol bajnokság, 18:30

Hiába javul a Spurs, az MU ellen is látszott a tudás határa. A Chelsea el-elbotlik, 2-es így is jó lenne, de nem ilyen oddsért, inkább a két hibázgató védelem miatt gólok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!