<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1760-as oddsal kaszáltak Albertirsán

Albertirsán adta fel valaki a brutális szelvényt. 14 mérkőzéssel 1760-as szorzót hozott össze, ami be is jött!

Egyáltalán nem mondhatni, hogy tutira ment az az illető Albertirsán, aki a fortunaweb.hu portál szerint 1760-as oddsot hozott össze a Tippmixen a múlt héten. Az ismeretlen fogadó ugyanis 14 meccset rakott egybe és habár voltak 1.20-as szorzós meccsek is, azért nem kevés döntetlennel is teletűzdelte a szelvényét. Köztük például a győri kézis lányok ikszét is megjátszotta, cirka 12 és félszeres oddsért.

Hogy ez összejöjjön, azért ahhoz vagy jósnak kell lenni, vagy pedig őrülten szerencsésnek. Valószínűleg ez utóbbiról lehetett szó, már csak a megjátszott tétből is az látszik, hogy annyira a tippmixelő sem volt ezer százalékos a dolgában: kétszáz forintot kockáztatott csak.

Viszont nyereménye már figyelemre méltó: 352 ezer forintot fizethet neki a Zrt!

A nyertes szelvény:
Jablonec - Hradec Kralove H
PSV - Zwolle H
Dundalk - Drogheda Utd. H
St. Patrick’s - Cork City D
Brighton - Bournemouth V
Győr - Vardar SCBT D
Midtjylland - FTC H
Rosztov - Érd H
Hamburg - Wolfsburg V
Szeged - Gyirmót V
Benfica - Académica H
Rio Ave - Porto V
Sparta Praha - Slavia Praha H
Paris SG - Bastia H

 
 
  • 2lalyoska2015április20.22:55ÚjVálasz

    Maccabit megtettem hazaira és vendégre.65 65.PusztuljOn el az egész sportfogadás.nekem még az 1.01 is elmegy.Mi a qwa isten faszáér nem tudok már megdögleni ?

     
  • 1lalyoska2015április20.20:46ÚjVálasz

    Na én leszek a Földön az utolsó,akinek ilyen szelvénye lesz.Költse gyógyszerre!Nekem bezzeg még a qwa 2000 ft nyeremény se jön be,mert a k.aszott Maccabi otthon is kikap simán a Fenertől.Elátkozott qwa 1 meccs MINDIG!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!