<>

 
 
 
Két erősen tutigyanús meccs: a Sevilla és a Lazio is darálhat. Az igazi inyencség viszont Portugáliából jön! A kőkemény derbi: Benfica-Porto!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: jön a portugál bajnoki döntő!

Két erősen tutigyanús meccs: a Sevilla és a Lazio is darálhat. Az igazi inyencség viszont Portugáliából jön! A kőkemény derbi: Benfica-Porto!

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

216. Sevilla - Rayo, 1 (1.35) - spanyol bajnokság, 19:00

A Sevilla kőkemény meccsen van túl: továbbjutott az Európa-ligában. A Vallecano biztos középcsapat, de a nagyok ellen semmire sem megy. A Sevillának még kellenek a pontok. Ez bizony hazai.

224. Lazio - Chievo, 1 (1.36) - olasz bajnokság, 15:00

Egy kisebb megtorpanás (0-2 a juve ellen) után most újra visszaállhat a nyerő útra a Lazio. A Chievo nem rossz, de már biztos bennmaradó. A Lazio az ezüstéremért harcol. Odahaza tuti a győzelme.

254. Benfica - Porto, 1 (2.28) - portugál bajnokság, 18:00

Ez nem a Porto hete. A kirakatcsapat a héten megalázó vereséget szenvedett a Bayerntől, most pedig a Benfica ellen lép pályára a bajnoki címet eldöntő derbin. A rivális jobb formában van, a hangulat is jobb, szerintünk nyer odahaza és ezzel hat pontra növeli előnyét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!