<>

 
 
 
Az európai BL-sorozatban a Barca sikerét várjuk, Ázsiában pedig a Jeonbuk nyerhet otthon. A visszajutásra vágyó Mjällby pedig végre feltámadhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: BL-meccsek mellé svéd foci

Az európai BL-sorozatban a Barca sikerét várjuk, Ázsiában pedig a Jeonbuk nyerhet otthon. A visszajutásra vágyó Mjällby pedig végre feltámadhat.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

196. Jeonbuk - Shandong Luneng, 1 (1.55) - Ázsiai Bajnokok Ligája, 12:30

Az E-csoport utolsó körében a Jeonbuk ugyan már egy ponttal is továbbjutna, ám a két gárda közt komoly a tudásbeli különbség, melyet a fordított felállásban aratott 4-1-es koreai siker is mutat. Nem hisszük, hogy a hazaiak játszanának a tűzzel és döntetlenre hagynák a meccset, sima hazai.

206. Mjällby - Angelholms, 1 (1.60) - svéd másodosztály, 19:00

A Mjällby tavaly búcsúzott az élvonaltól, idén feljutna, ám a bajnoki rajt borzalmasra sikerült. Az Angelholms még őket is alulmúlja egyetlen pontjával és 11 kapott góljával. Itt az ideje, hogy magára találjon a hazai csapat és elkezdje a kapaszkodást a tabellán.

207. Barcelona - Bayern München, 1 (1.65) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Bayern már német bajnok, frissen búcsúzott a Német Kupától, így már csak a BL-re fókuszál. Robben és Alaba kiesése komoly érvágás, ráadásul Lewandowski sem 100%-os, nélkülük pedig nehéz lesz a feltüzelt, hétvégén a Cordoba csapatának nyolcat hintő katalánok ellen. Szerintünk 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!