<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Telibe találta az NFL, az FA-kupa és a BL győztesét is

Igen komoly szelvényt adott föl egy fogadó még tavaly decemberben. Öt bajnokot is telibe talált, amivel 52 ezer dollárt (11 millió forintot) kaszált.

Alig ötezer forintnyi ausztrál dollárt kockáztatott az a fogadó, aki még tavaly decemberben rakott össze egy érdekes fogadószelvényt. Az ötös kötésben arra tippelt, hogy a New England Patriots megnyeri a Super Bowl-t, a Melbourne az ausztrál ligát, az Arsenal az FA-kupát, a Cleveland Cavaliers az NBA keleti főcsoportját, a Barcelona pedig a Bajnokok Ligáját.

Ez utóbbira kellett a legtöbbet várnia, de végül ez is jött. Pedig decemberben azért nem sokan mondták volna meg, hogy a katalánok simán behúzzák a trófeát, amikor még szárnyalt többek között a Real Madrid is. Mégis bejött neki: összesen 52 ezer dollárt (11,2 millió forintot) nyert.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!