<>

 
 
 
A Bayern meccsén a gólokban bízunk, de a Porto-Chelsea összecsapás gólszegénynek ígérkezik. A címvédő SZKA pedig a KHL-ben diadalmaskodhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: BL-gólok és orosz hoki

A Bayern meccsén a gólokban bízunk, de a Porto-Chelsea összecsapás gólszegénynek ígérkezik. A címvédő SZKA pedig a KHL-ben diadalmaskodhat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08009. SZKA Szentpétervár - Dinamo Riga, 1 (1.35) - KHL, 18:30

A címvédő SZKA 8 győzelemmel és 6 vereséggel áll a Nyugati Konferenciában, egyértelmű cél a rájátszás elérése és a bajnoki címért való harc. Otthon egyelőre nem nagyon jött ki a lépés a csapatnak: 2 sikere mellett máris 3 vereség áll 14-15-ös gólkülönbséggel. A Dinamo Riga 4 idei sikeréből hármat vendégként gyűjtött be, igaz nem túl veretes csapatokat győztek le. Vendég oldalon a védekezésben mutatkoznak komoly hiányosságok, egyébként zsinórban 5 vesztes meccsnél jár a Riga. Tavaly a SZKA otthonában nem érte túl sok sikerélmény a vendégeket: 2-1-re és 3-1-re nyert akkor a szentpétervári csapat. A SZKA idén is sokkal erősebb a rigai csapatnál, így ismét győzhet már a rendes játékidő végén!

35924. Porto - Chelsea, 2.5 gól alatt (1.50) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Porto iksszel kezdte a BL-t G-csoportját, a nyitó fordulóban Kijevben játszott 2–2-es döntetlent Lopetegui csapata. A portugálok vezetik a bajnokságot, még úgy is, hogy pénteken a gyenge Morieriense pályáján csak 2–2-re végeztek. A Sárkány Stadionban eddig nem hibáztak az idén. A londoniak válságban vannak, egyelőre Mourinho sem találja a gyengébb szereplésre a magyarázatot. A bajnokságban csak a középmezőny alján helyezkednek el Fabregasék, a BL-ben viszont legalább jól nyitottak: a Maccabit iskolázták le a Stamforde Bridge-en 4–0-ra. Ma óvatos lesz a vendég együttes, újabb vereség extrán kínos lenne. Kevés gólt hoz a portói kilencven perc!

36090. Bayern München - Dinamo Zagreb, 3.5 gól felett (1.70) - Bajnokok Ligája, 20:45

A bajorokat az idén sem lesz könnyű megállítani. A Bundesligában hét meccset nyertek egymás után, gólkülönbségük 23–3. A Bajnokok Ligájának első fordulójában Pireuszban arattak fölényes sikert Müllerék.

A horvát bajnok bravúrral kezdte a küzdelemsorozatot, ugyanis otthon győzte le az Arsenalt. A hazai bajnokságban veretlenek a kék-fehérek, legutóbb 4–1-re nyertek otthon. Ma is gólok várhatóak, elsősorban hazai oldalról. Könnyen lehet kiütés is a vége. A +3,5-ös tipp jó választásnak tűnik.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!