<>

 
 
 
Pablo Correa uruguayi edző visszatérése óta működik a mágia a Nancynál. A lorraine-iak a francia Ligue 2 hetedik helyén állnak, és a szerény 17. helyet elfoglaló Châteauroux-t fogadják ma a Marcel Picot stadionban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Vergődő vendég ellen győzhet a Nancy

Pablo Correa edző visszatérése óta működik a mágia a Nancynál. A lorraine-iak a francia Ligue 2 hetedik helyén állnak, és a szerény 17. helyet elfoglaló Châteauroux-t fogadják ma a Marcel Picot stadionban.
Francia másodosztály
Nancy-Chateauroux
Péntek, 20:00 óra

Az ASNL készen áll, hogy folytassa hárommeccses bajnoki sikerszériáját - a Clermont ellen 3-2, Caenban 2-1, legutóbb a Nîmes ellen pedig 1-0 -, míg a vendégek az elképesztő idegenbeli (30 meccs győzelem nélkül) pechsorozatukat próbálnák valahogy megtörni.

Az uruguayi edző visszatérése meghozta a gyümölcsét. A csapat magára talált, új lendületet kapott, öt meccs óta nem kapott ki, három győzelem mellett kétszer ikszelt. A Nancy már a hetedik helyen áll a tabellán, és mindössze 5 ponttal marad le a harmadik Lens-tól, így lassan a feljutás is elérhető célnak tűnhet.

A Nancy hazai pályán kevésbé teljesít jobban, mint idegenben, a háromgólos Karaboué és társai az elmúlt hét meccsből csak hármat hoztak a Marcel Picot stadionban, a Troyes, a Clermont és a Nîmes ellen. A Ligakupában viszont idegenben is kikaptak a Rennes ellen, igaz hogy csak hosszabbításban, 2-1-re.

A Châteauroux nagyon béna idegenben: 30 meccse képtelen győzni vendégségben, így ez a mai látogatás is lehetetlen küldetésnek tűnik.

A Didier Tholot edzőtől megvált csapatnak nehéz lesz hozni a tempót, ugyan legutóbb elverte a Clermont-t 3-0-ra, de ezzel csak egy hárommeccses bukószériának sikerült véget vetnie: Metz (0-1), Caen (0-2), Nîmes (1-3). A Châteauroux csak a szerencsének köszönheti, hogy kikerült a kiesőzónából, miután az Istres kikapott a listavezetőtől. Mint tudjuk, az idegenbeli mutatója katasztrofális, az elmúlt hat látogatásuk során összesen egy pontot sikerült gyűjtenie, azt is még szeptemberben, az Arles ellen.

Tipp

Nancy-Chateauroux, 1 (1.55) - Betclic

A két csapat egymás elleni utolsó meccséig egészen a 2004-2005-ös szezonig kell visszamenni, akkor a másodosztályban kétszer találkoztak, és mindkétszer ikszeltek. Az ambiciózus, lendületes hazai csapat minden bizonnyal hozza ma a három pontot a reményvesztett, kilátástalan vendégek ellen.

Hiányzók

A Nancy Joachimot és Gregorinit kénytelen nélkülözni, míg a Châteauroux Filkor, Ramos, Afougou, Chamed és Tait nélkül kezd.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!