<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Itthon találtuk meg a nap tuti tippjét

A télen tovább erősödött Videotonra nehéz meccs vár szombat délután az Újpest ellen, de Berg csapata győzelemmel kezdheti a tavaszi idényt.
Magyar bajnokság
Videoton - Újpest
Szombat, 15:30 óra

A fehérvári alakulat 19 fellépésen szerzett 34 egységével az élen töltötte a telet. Előnye azonban nincsen a piros-kékeknek, mivel a Honvéd és a Vasas is éppen ennyi pontot zsebelt be az ősszel. Az éles helyzetre jól reagáltak a fehérvári vezetők, és tovább erősítették egyébként is ütős keretüket. Mirko Maricért félmillió eurót sem sajnáltak a fehérváriak, a fiatal horvát dolga lesz pótolni a Dél-Koreába távozó Feczesint. Filipe Oliveira ment még el a Viditől, a szélső Cipruson futballozik majd.

Az átmenetileg Felcsúton játszó Videoton meggyőzően teljesített a felkészülési időszakban, erős ellenfelek ellen értek el figyelemre méltó eredményeket. Henning Berg is elégedett volt az elvégzett munkával, így bizakodóan nyilatkozott a minap a rajttal kapcsolatban. A tréner szinte valamennyi alapemberére számíthat a mai találkozón.

Az Újpest továbbra sem tud igazolni, így a télen csak távozója volt a liláknak: Nagy Tibor, a brigád jobb bekkje a DVTK ajánlatára bólintott rá, más mozgás nem is volt a keretben. Vignjevics együttese 2017-ben már játszott tétmeccset: Bardhiék játszi könnyedséggel nyertek a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén Zalaegerszegen, eldöntve így a továbbjutás kérdését. A téli szünetet a 6. helyen töltötték a IV. kerületiek, 27 pontot szereztek 19 játéknapon. Vendégként hajlamosak voltak az ikszre, mérlegük 3-4-2 volt. A keretben nem lesz eltiltott, sérülések viszont nehezítik a szakmai stáb munkáját.

28938. Videoton - Újpest, 1 (1.70) - Tippmix

Az ősszel remek mérkőzésen nyert a Videoton, a végeredmény 4-3 lett a vendégek javára. Ma is a fehérváriaknak szavazunk bizalmat, szerintünk győznek a piros-kékek. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!