<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 11-es, melyet három tippel hoztunk össze

Izgalmas és meglehetősen jól fizető húzás a Real Madrid éjjeli meccsére, valamint további két focitipp. Ezt a 11-est nem szabad kihagyni...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

19875. Suwon Bluewings - Guangzhou Evergrande, 2 (1.80) - Ázsiai BL, 11:00

Koreai-kínai csatát hoz a G-csoport második köre, ahol a vendégek esélyeire hívjuk fel a figyelmet. A Suwon Dél-Koreában se számít igazán ütős csapatnak, a koreai FA Kupa megnyerésének köszönheti, hogy részt vehet ebben a sorozatban. A bajnokságot csupán az alsóházban zárta az együttes az előző idényben, a Kawasaki elleni első csoportmeccsen viszont sikerült 1-1-es döntetlent elérniük, amely azért nagyban köszönhető volt a japán ellenfél rémes helyzetkihasználásának. Ezzel ellentétben a Scolari által vezetett Guangzhou a kínai élvonal és Ázsia egyik legjobb klubcsapata, a 2016-os pontvadászatot 7 pont előnnyel nyerte meg, így sorozatban hatodszor lett bajnok Kínában. A legjobb kínai játékosok mellett 3 brazil, valamint a kolumbiai Jackson Martínez erősíti a keretet.

Az első körben nagyon simán, 7-0-lal gázoltak át a csoport leggyengébb tagján, a hongkongi Eastern együttesén. A különbség akár még nagyobb is lehetett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy már a 3. perctől kezdve emberelőnyben játszottak, a 34. perctől pedig 9 ember ellen egykapuzhattak. Előzetesen a Guangzhou és a Kawasaki továbblépését jósolták az ázsiai szakértők ebben a csoportban, a Suwon nem számít igazán komoly kihívónak, a kínai rivális kerete sokkal erősebb, és Alanék már ezen a meccsen komoly lépést tehetnek a továbbjutás felé.

14159. Real Madrid - Las Palmas, a Real több mint 1.5 gólt szerez az 1. félidőben (2.00) – spanyol bajnokság, 21:30

Múlt vasárnap hihetetlen körülmények közt jött vissza a meccsbe, és győzött a Zidane-csapat a Villarreal otthonában. Fél órával a vége előtt még 2-0-ra vezetett a házigazda, ám Bale, Ronaldo és Morata megfordította az eredményt. Kellett a három pont a fővárosi együttesnek, ugyanis a Barcelona elkapta a fonalat, és sorra nyeri a bajnoki mérkőzéseit. Szerdán – papíron – könnyebb feladat vár Modricékra, hiszen a Las Palmas fele annyi pontot szerzett, mint a Real, ráadásul pocsék formában van, idegenben pedig az egész idényben gyengén teljesít. Külön írásunkban hazai sikert és legalább négy gólt tippeltünk, itt azzal kacérkodunk, hogy a „királyiak” már az első felvonás alatt eljutnak két találatig.

A Real szinte a legerősebb csapatával állhat ki (Varane és Danilo hiányzik csak), míg a vendégcsapat tartalékosabb. Tavaly szeptemberben, fordított szereposztásban 2-2-re végeztek, a legutóbbi madridi meccset 3-1-re megnyerte a házigazda, méghozzá úgy, hogy már az első félidőben kialakult a végeredmény. Korábban 7-0-ás és 5-1-es madridi diadal is, és tudjuk jól, hogy Ronaldóék mostanában is meglehetősen „barátságtalan” házigazdák…

12874. Granada - Alavés, X (3.00) - spanyol bajnokság, 21:30

A hazaiak 16 ponttal az utolsó előtti, 19. helyről vágnak neki a fordulónak. a déli gárda az egész szezont a vonal alatt tölti, próbál ugyan megkapaszkodni, és mostanában hazai pályán jönnek is az eredmények. Mérlege 3-4-4, veretlenségét december közepe óta őrzi saját stadionjában. Idegenben viszont nem jönnek a pontok, így nem is tud előzni. Az Alaves 33 ponttal a középmezőny tagja, az újonc bebiztosította élvonalbeli tagságát. A kék-fehérek idegenben erősek, 5-3-4 a statisztikájuk, és a formájuk is egészen jó. Az utolsó négy La Liga-meccsükből hármat megnyertek, hétvégén a Valenciát verték hátrányból fordítva (2–1). Az Alaves  szervezett, jó együttes, amely egy pontra mindenképpen jó lehet a kiesőjelölt otthonában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!