<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kiesési rangadó

A Serie A-ban az újonc a Crotonét látja vendégül.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

31374. SPAL - Crotone, Mindkét csapat szerez gólt(1.90) - olasz bajnokság, 15.00.

A SPAL 4 pontos, jól kezdett, pontot hozott a Laziótól, verte az Udinesét, utána viszont négyszer kikapott sorozatban. Hozzá tartozik viszont, hogy a kék-fehérek sorsolása nagyon nehéz volt. Legutóbb a Napolit nagy harcra kényszerítették (2-3).

A Crotone is négy pontnál jár, első győzelmüket a múlt héten ünnepelték: ekkor a Beneventót verték meg. A piros-kékek eddig kétszer játszottak idegenben, mindkettőt meccset elbukták. A múlt heti győzelem erőt adhat a vendégeknek, és egy jó mérkőzésen összejöhet a gólváltás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!