<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A feljutás a tét

A hazaiaknak minden pontra szükségük van, hogy feljussanak. Ma is győzelmi kényszerben lépnek pályára...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

53611. Trelleborg - Varberg 1 (1.60) - svéd másodosztály, 19.00.

A hazaiak 45 pontosak, a 3. helyen állnak, ami osztályozót ér a végelszámolásnál. A sima feljutás sem irrealitás, mivel ha ma nyer, három pontra megközelíti a Dalkurdot. Otthon veszélyes a dél-svéd csapat (8-3-1). Jó formában volt, de legutóbb idegenben kikapott.

A Varberg 31 pontos, még nincsen teljesen biztonságban a kiesés miatt. Idegenben az egyik legrosszabb (0-4-8). A formája kiszámíthatatlan, de május közepe óta kikapott minden meccsén idegenben. Ma is ez várható. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!